OBRAČUN NA PAŠINOM BRDU: Mladići upucani iz kola u pokretu!
Foto: Vladimir Šporčić

ranjeni

OBRAČUN NA PAŠINOM BRDU: Mladići upucani iz kola u pokretu!

Crna Hronika -

Policija intenzivno traga za osobama koje su u utorak oko 16 sati, iz automobila u pokretu, pucale i ranile mladiće Stefana K. (22) i Lazara R. (22) na uglu ulica Gospodara Vučića i Đerdapske na Pašinom brdu.

Kako Kurir saznaje, motiv ovog obračuna i dalje nije poznat.

- Mladići su stajali na semaforu i čekali da pređu ulicu. U jednom momentu, zaustavio se automobil, koji se kretao ka Zvezdari, i napadač je zapucao na mladiće. Oni su pali na zemlju, a kola su nastavila da se u punoj brzini beže ka Ulici Vojislava Ilića - objasnio je naš izvor.

pešački prelaz na kome su ranjeni
pešački prelaz na kome su ranjenifoto: Vladimir Šporčić

Povređeni mladići su uspeli da pozovu pomoć, koja ih je prebacila do Urgentnog centra, gde su im konstatovane povrede nogu.

- Oni ne znaju zašto su napadnuti, a policija pokušava da dođe do motiva vatrenog okršaja na Vračaru. Inspektori su preuzeli snimke nadzornih kamera, pa se nadaju da će to pomoći u rasvetljavanju napada - dodao je sagovornik Kurira.

policija traga za napadačima
policija traga za napadačimafoto: Vladimir Šporčić

Stanar iz Ulice gospodara Vučića naveo je da su prekjuče čuli pucnje.

- Sve se dogodilo veoma brzo. Najpre smo pomislili da deca bacaju petarde, ali se kasnije ispostavilo da su mladići upucani na pešačkom prelazu - rekao je stanar iz obližnje zgrade.

(Kurir.rs/J. I./ Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja