PORODIČNA TRAGEDIJA: Ženi zario nož u vrat,pa sebi isekao vene pred očima sinova!
Foto: Vladimir Šporčić

zločin u centru beograda

PORODIČNA TRAGEDIJA: Ženi zario nož u vrat,pa sebi isekao vene pred očima sinova!

Crna Hronika -

Leš Jelene Spasić (52) policija zatekla u stanu u Ulici Desanke Maksimović na Vračaru, dok je pored nje, sa prerezanim žilama na rukama, bez svesti ležao njen suprug Boško (44)

Boško Spasić (44) ubio je u sredu ujutru u stanu u Ulici Desanke Maksimović broj 19 svoju suprugu Jelenu (52), a potom pokušao samoubistvo, dok su njihovi maloletni sinovi od 12 i 14 godina bili u kući.

Jeziv zločin u centru Beograda dogodio se oko sedam sati ujutru, a Boško je, nakon što je suprugu izbo nožem po vratu, presekao sebi vene.

Pozvao sestru

- Pretpostavlja se da su se supružnici posvađali u stanu, nakon čega je Boško potegao nož i zario ga Jeleni u vrat. Kada je video da je mrtva, pozvao je svoju sestru, koja s njihovom majkom živi u istoj zgradi. Ona je pozvala policiju i izvela dvojicu mališana iz stana, a on je zatim istim nožem isekao sebi vene. Kada je policija upala u stan, on je i dalje bio živ, pa je prebačen u bolnicu. Ženi, nažalost, nije bilo spasa - objašnjava naš izvor iz istrage i dodaje:

leš pronađen u stanu
leš pronađen u stanufoto: Vladimir Šporčić

- Sumnja se da su šokirana deca bila u drugoj sobi, ali i da su nekako videla šta se desilo. Reč je o uglednim ljudima, imali su dve firme za jonizatore za prečišćavanje vode, ali su izgleda, nedavno, zapali u finansijske probleme. Navodno su čak prodavali i neke nekretnine da bi se izvukli. Verovatno je nagomilan stres i mnogo problema izazvalo ovakvu porodičnu tragediju - kazao je sagovornik Kurira.

Divna porodica

Rođaci Spasića, koji su želeli da ostanu anonimni, kazali su da Boško i Jelena ranije nisu imali probleme.

- Nikada nije bilo nikakvog nasilja u njihovoj porodici, a da mi znamo. Ni prijave, niti bilo čega sličnog - kratko su rekli rođaci.

uviđaj trajao satima
uviđaj trajao satimafoto: Vladimir Šporčić

Komšinica Kosana Stanojević ispričala je da je od drugih stanara čula za tragediju.

- Jedan složan brak, imaju dvoje dece, jedno je bilo bolesno, zajedno su ga lečili od tumora na mozgu. Boško je divan čovek, mene čudi da se to njemu moglo desiti. On je iz jedne divne porodice, majka mu isto tu ima stan u zgradi, mada ona živi u Sremskim Karlovcima. Otac, koji je profesor na jednom fakultetu, razveo se i ima drugu ženu i dete s njom. Jelena je isto divna žena, majka, rodom je iz Čačka. Ništa nisam čula jutros, nikakvu buku - ispričala je komšinica Kosana.

Nema prijava Boško ipak tukao suprugu?

Iako su stanari zgrade u kojoj su Spasići živeli ovu porodicu opisali kao idealnu, komšije iz susedne zgrade su vidno revoltirane komentarisale da su ovako nešto očekivale. - Čula se svađa i buka iz tog stana, tukao je ženu, ali je to bilo još 2012. godine. Ne znamo da li je policija uopšte intervenisala tad, ali to se nije dogodilo samo jednom, već više puta - kazale su komšije i dodale da su čule da je Jelena pričala da nema problema u braku.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja