HOROR NA ZVEZDARI: Sakupljači đubreta našli leš žene na zgarištu stana!
Foto: Vladimir Šporčić

Stanka Tufegdžić (51) stradala u požaru

HOROR NA ZVEZDARI: Sakupljači đubreta našli leš žene na zgarištu stana!

Crna Hronika -

Stanka Tufegdžić (51) preminula je u požaru koji je izbio u njenom stanu u Zahumskoj ulici 23 na Zvezdari, a njeno telo pronašli su dan kasnije skupljači sekundarnih sirovina na zgarištu!

Kako Kurir saznaje, požar je izbio u noći između ponedeljka i utorka, kada je i lokalizovan, ali je telo, zatrpano smećem, pronađeno tek dan kasnije.

jezive scene
jezive scenefoto: Vladimir Šporčić

- Mi smo u utorak došli da skupimo stare knjige i papire koji su ostali, ali je jedna žena nagazila na telo. Prvo smo pomislili da je lutka, međutim, ona se sagla, pipnula i vrisnula da je to ljudsko meso i kosa! Nismo mogli da vidimo ko je, žena je bila sva otečena - priča jedna od žena koje sakupljaju sekundarne sirovine.

- Zvali smo policiju, oni su tu došli sa forenzičarima i izvukli telo. Užas! - kazala je vidno uznemirena žena.

Komšija koji drži lokalni market objasnio je da je Stanka dugo živela sama, u veoma lošim uslovima.

uviđaj
uviđajfoto: Vladimir Šporčić

- Stanovala je u podrumu, bila je malo bolesna, a volela je i da popije. U stanu je bila tona smeća, ona je preskakala te stare stvari da bi ušla. Sumnjamo da se to obrušilo na nju i zatrpalo je, pošto ona nije izgorela. Inače, takav požar nikad nisam video. Vatre nigde nije bilo, a crn dim je kuljao iz stana. Sumnjalo se da je unutra i čovek s kojim je ona u ljubavnoj vezi, ali se on u utorak uveče pojavio u zgradi - objasnio je naš sagovornik.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Vlada Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track