DECA SRPSKOG POLITIČARA OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO STARICE U KRČEDINU: Uhapšeni sin i ćerka POZNATOG DESNIČARA!
Foto: Kurir/Jelena Rafailović, Facebook

Monstrumi

DECA SRPSKOG POLITIČARA OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO STARICE U KRČEDINU: Uhapšeni sin i ćerka POZNATOG DESNIČARA!

Crna Hronika -

Jelena Š. (25) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Majdu Garović (81) iz Zemuna, a potom sa saučesnikom Momčilom D. (21), koji je takođe uhapšen, njen leš odvezla do Krčedina, bacila u kontejner i zapalila ga.

Kako nezvanično saznajemo, tokom istrage je, navodno otkriveno da je ubica poznavala žrtvu da su zapravo bile komšinice a da joj je pomagač zapravo brat. Da sve bude još gore pretpostavlja se da su ubice nesrećne žene deca političara desnice, odnosno Saše Dujovića, bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke "Srpska desnica".

Dujović, otac uhapšenih brata i sestre, prošle godine postao je samostalni savetnik ministra za rad Zorana Đorđevića. On je na ovu funkciju izabran početkom prošle godine, a posle saznanja da su njegovi sin i ćerka uhapšeni, dao je ustavku.

Kako Kurir saznaje, policija još uvek radi na ovom slučaju, a više detalja o ovom brutalnom ubistvu biće poznato nakon istrage.

foto: Kurir/Jelena Rafailović

Nestala 15. juna

Podsetimo, ugljenisano telo ubijene Majde Garović pronađeno je u četvrtak, 20. juna, u kontejneru u vikend-naselju Breskvik kod Krčedina. Policija je intenzivno radila dve nedelje na ovom slučaju i uhapsila mladića i devojku. Oni nisu bili u rodbinskoj vezi sa ubijenom ženom, ali su se, kako saznajemo, dobro poznavali.

Izvor Kurira upoznat sa slučajem kaže da je žena najverovatnije ubijena 15. juna, na dan kada je i poslednji put viđena.

- Pretpostavlja se da je te večeri njeno telo i doneto u Krčedin i spaljeno, ali da je tek u četvrtak otkriveno, i to kada je slučajno prevrnut kontejner - rekao je naš sagovornik.

Ekipa Kurira pokušala je da stupi u kontakt sa porodicom ubijene žene, ali njen sin nije želeo da razgovara sa nama.

Misteriozni izlazak

Međutim, komšije kažu da su iza nesrećne žene ostali suprug Ljubisav, sin i ćerka, koji rade u Nemačkoj.

- U šoku smo otkako smo saznali da je Majda ubijena. Ona je najverovatnije nestala u subotu jer ju je tada komšinica poslednji put videla - priča jedan od komšija i dodaje:

- Majda je tog jutra ispratila sina na avion. Potom ju je komšinica videla doteranu i sa tašnom preko ramena. Kaže da je otišla oko 13 sati, ali ne zna gde. Majda je često išla u šetnju, ali nikada u to vreme, izgledalo je kao da je otišla nešto da završi ili da se sa nekim vidi. Suprug Ljubisav joj je tog dana bio u vikendici u Karlovčiću i bila je sama - kaže komšija.

foto: Privatna Arhiva

On objašnjava da je Ljubisavu bilo čudno kada je došao kući i zatekao zatekao otključana vrata kuće.

- Ništa nije bilo pretureno niti ukradeno. Sačekao je da vidi gde je Majda, ali kako se nije pojavljivala, prijavljen je njen nestanak. Niko nije znao šta se sa ženom desilo do ovog hapšenja. I opet je mnogo toga sumnjivo - priča komšija i dodaje da su Majda i Ljubisav radni vek proveli u Nemačkoj.

Volela nakit

Na sebi nosila zlato vredno 100.000 dinara

Komšija objašnjava da je ubijena Majda Garević volela zlatni nakit i da ga je stalno nosila.

- Na svakom prstu je imala po jedan zlatan prsten. Svi su bili veliki, ali jedan od njih se baš isticao, više puta je moja žena pitala kako joj ne smetaju, ali uvek bi odgovorila da je navikla na njih i da bez njih ne bi mogla. Nosila je i zlatnu ogrlicu sa dragim kamenjem. Prelepa ogrlica i skupa. Sve u svemu, kada bi čovek sabrao, nosila je više od 100.000 dinara zlata na sebi. Ko zna, možda je to bio razlog da ovako završi - kaže komšija.

Da su se osumnjičena Jelena Š. i Majda Garović poznavale i bile više nego u komšijskom kontaktu svojevrsni dokaz je i na profilu uhapšene žene. Naime, na nekoliko fotografija je pokojna manda ostavljala srdačne komentare. Na jednoj od njih ubijena Majda napisala je "Lepo"

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/foto privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track