DEVOJKA KOJA JE POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG ZELENAŠA JE TRUDNA: Kragujevčanka nije mogla da izdrži proganjanje kamataša i odlučila se na očajnički korak!
Foto: Shutterstock

reketiranje u kragujevcu

DEVOJKA KOJA JE POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG ZELENAŠA JE TRUDNA: Kragujevčanka nije mogla da izdrži proganjanje kamataša i odlučila se na očajnički korak!

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - Devojka koja je danas hospitalizovana u Kliničkom centru Kragujevac zbog pokušaja samoubistva najverovatnije je trudna, saznaje Kurir.

Ona je popila "bromazepane", u pokušaju da sebi oduzme život, zbog zelenaša koji su došli da od njenog muža "uteruju" kamatu.

- Njenog muža je sinoć u kući njegovog drugara pokušao nožem da izbode M. A. iz naselja Ilina voda - kaže nezvanično odlično obavešten izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, mladić je pozajmio 900 evra od poznatog zelenaša u Kragujevcu, koji je nekada prodavao delove na pijaci i imao svoji tezgu, a kasnije je ušao u posao sa taksi vozilima.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

- Otac mladića je vratio 900 evra, a zelenaš je navodno oprostio kamatu. Međutim, proganjanje se nastavilo preko M. A. zato što je mladić pozajmljivao da bi vratio kamatu na kamatu - kaže nezvanično naš izvor dobro upućen u dešavanja.

On kaže da je mladića avantura sa zelenašima koštala automobila "audi" i pet hiljada evra. Međutim agoniji nije bilo kraja.

- Sve je kulminiralo sinoć kada je M. A. nožem nasrnuo na njega. Inače, on važi za "vojnika" čoveka od koga je sve krenulo, nekadašnjeg pijačara. Devojka nije mogla sve da podnese. Spremali su svadbu. Mislim da je u drugom mesecu trudnoće - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, u toku je intenzivna akcija kragujevačke policije.

(Kurir.rs / D. Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja