AUTO LETEO U VAZDUH NAJMANJE ČETIRI METRA PA UDARIO U BANDERU: U ulici koju zovu PUT SMRTI već se dogodila tragedija u kojoj je poginulo četvoro
Foto: Privatna Arhiva

ZAVRŠENA ODBUKCIJA TELA NASTRADALIH KOD ŠAPCA

AUTO LETEO U VAZDUH NAJMANJE ČETIRI METRA PA UDARIO U BANDERU: U ulici koju zovu PUT SMRTI već se dogodila tragedija u kojoj je poginulo četvoro

Crna Hronika -

Istražni organi će utvrditi uzrok teške saobraćajne nezgode u Tabanoviću, kod Šapca, u kojoj su jutros na licu mesta poginule Sara L, Tanja L. i Ivana B, koje su tek napunile 18 godina, kao i Miodrag J, star 21 godinu.

Tokom dana je, po nalogu tužilaštva, obavljena obdukcija tela nastradlih, koja će takođe pomoći da se sazna prava istina. Izvor iz istrage otkriva detalje tragedije koja je u crno zavila četiri porodice u Mačvanskom Pričinoviću kod Šapca i Klenju kod Bogatića.

foto: kurir

- Automobil se prevrtao tri puta pošto je udario u ćupriju, potom u bankinu, pa u drugu ćupriju od koje se odbio i odleteo u vazduh najmanje četiri metra visoko i na kraju udario u banderu od ulične rasvete - kaže izvor.

Ovo objašnjava kako su troje mladih, koji su sedeli pozadi ispali iz automobila.

Prve komšije iz ulice kraj mesta nesreće navode da je prizor bio kao iz najstrašnijih horor filmova. Oni su, nakon što ih je razbudio strahovit udarac istrčali na ulicu da pomognu i bili su šokirani kada su zatekli četiri beživotna tela.

Meštani Tabanovića nazivaju put kroz njihovo selo, koji vodi do Šapca, "ulicom smrti". Kažu da je put veoma prometan, ali uzan, bez trotoara i biciklističke staze, a asfalt na putu je oštećen i sa dosta udarnih rupa.

- Put je prav, pa se vozači zanesu i pritisnu papučicu gasa. Nema godine da neko ne nastrada. Pre pet godina pola kilometra dalje od mesta gde su poginula ova deca, poginulo je četvoro gastarbajtera, među njima i jedna trudnica, a pre tri godine jedan čovek na motoru - kažu meštani.

Još nije potvrđeno kada će porodice obaviti sahranu. Troje nastradalih je iz Mačvanskog Pričinovića i u ovom selu nema kuće koja ne tuguje za izgubljenim mladim životima.

Četvrta nastradala Tanja L. je iz Klenja, kod Bogatića. Njena porodica je u žalosti, a u njihovom bolu saučestvuje celo selo, kao i svi pripadnici Policijske stanice u Bogatiću gde radi njen otac.

Pre pet godina poginulo četvoro, među njima i trudnica

Četiri osobe, Saša J. (29), Amanda M. (28), Mileta P. (20) i S. M. (22) poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Tabanović pre pet godina. Amanda M. je bila trudna i nosila je blizance. Udes se dogodio kada je džip "audi Q7" italijanskih registracija, kojim je upravljao Saša J, zbog prebrze vožnje sleteo s puta, i prednjim točkom udario u betonsku propusnu cev na ulazu u dvorište.

Od siline udarca točak je otpao, a automobil se nekoliko puta prevrnuo i na kraju završio na krovu. Kako su tada ispičali očevici, oni su krenuli u šabačku bolnicu da vide tek rođenog Miletinog sina. Teške povrede u ovoj nesreći zadobili su Danijel Marković (25) i Draža J. (50).

(Kurir.rs/Telegraf)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja