OBRT! ČUMETOV KUM U ZAVRŠIO PRITVORU, ALI SVE NEGIRA! Nisam tukao Darinog bivšeg, bio sam s devojkom na vikendu
Foto: Privatna Arhiva

PREDAO SE

OBRT! ČUMETOV KUM U ZAVRŠIO PRITVORU, ALI SVE NEGIRA! Nisam tukao Darinog bivšeg, bio sam s devojkom na vikendu

Crna Hronika -

Dušan Silić, osumnjičen da je pretukao sportistu Nemanju Bezbradicu, juče je sam došao u policiju i ispričao da nema veze s napadom

Dušan Silić (27), za kojim se tragalo zbog sumnje da je u nedelju brutalno pretukao bivšeg košarkaša Partizana Nemanju Bezbradicu (26), koji je i bivši dečko pevačice Dare Bubamare, predao se juče ujutru policiji!

Zadržan u  pritvoru... Dušan Silić
Zadržan u pritvoru... Dušan Silićfoto: Privatna Arhiva

3 dana je Dušan Silić bio u bekstvu 48 sati zadržavanja mu je određeno

Kako Kurir saznaje, on je sam došao u stanicu policije i rekao da je čuo da se za njim traga. Kumčetu rođenog brata Ljubiše Buhe Čumeta po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno je zadržavanje do 48 sati i on bi sutra trebalo da bude priveden na saslušanje.

Nema šta da krije

Da je Dušan otišao u policiju, za Kurir je potvrdio i njegov otac, biznismen iz Jakova Dragan Silić.

- Sam se prijavio policiji, jer nema šta da krije. Nije bio tu, bio je s devojkom dva dana i kad je saznao da ga traži policija, sam se prijavio. Nije znao da se tolika frka podigla oko njega. Čim je saznao, otišao je u policiju. Ispričaće kako jeste. On nije kriv i nije imao razloga da napadne Bezbradicu, s kojim smo, ponavljam, u dobrim odnosima - kaže Silićev otac za Kurir.

Podsetimo, bivšeg košarkaša u nedelju je na ulici ispred kuće u Jakovu u lokvi krvi pronašla majka. Ona je pozvala Hitnu pomoć, a lekari su utvrdili da je Nemanja zadobio teške povrede glave i noge.

- O napadu na Bezbradicu odmah je obaveštena policija, ali je on odbio da sarađuje i otkrije ko ga je i zbog čega napao. Međutim, sumnja se da je motiv brutalnog prebijanja sukob dvojice vršnjaka zbog devojke - otkrio je izvor iz istrage.

foto: Dado Đilas

Udarci s leđa

Kako se sumnja, Silić je Bezbradicu udario nekoliko puta s leđa. - Sumnja se da je osumnjičeni došao ispred porodične kuće oštećenog, napao ga s leđa i zadao mu više udaraca u glavu - saopštio je juče MUP.

Inače, tokom prethodna tri dana policija je više puta dolazila u kuću Silića u Jakovu, kao i u njihov objekat u kom su bazeni i bungalovi. Tokom pretresa, zbog toga što se nije odazivao na pozive da se javi na izdržavanje kazne od šest meseci kućnog zatvora zbog napada na policajca, bio je priveden i Dušanov rođeni brat Miloš.

Otac povređenog Ne znam ko mi je tukao sina

Zdravko Bezbradica, otac bivšeg košarkaša Partizana, ispričao je ranije za Kurir da ne zna ko je brutalno prebio njegovog sina, jer je napad bio s leđa, posle čega je njegov sin izgubio svest. - Zatekli smo ga u lokvi krvi. Pitali smo ga šta je bilo, ali nam je on objasnio da je napad bio s leđa i da ne zna ko ga je tako krvnički udario. Nije nam se žalio da mu neko preti i ne znam šta bi mogao biti razlog - rekao je Zdravko Bezbradica.

Dara o košarkašu IZDRŽLJIV JE U KREVETU

foto: Instagram, Faceapp

Dara Bubamara i Nemanja Bezbradica bili su u vezi nekoliko meseci, a već godinu dana nisu zajedno. Pevačica nije želela da komentariše to što je njen bivši dobio batine, a ranije je za njega govorila "da je pravi zavodnik i da zna kako da zadovolji njenu ludačku energiju". - Povezuju nas strast i odličan seks. Sportista je, fizički jak i izdržljiv u krevetu - govorila je svojevremeno Dara o Nemanji.

Kurir.rs/J. Rafailović - J. Spasić/foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track