Najnovije vesti

MOTIV MASAKRA KOD NEGOTINA, PRIZOR KAO IZ NAJGOREG HORORA! Telo starca na traktoru, u dvorištu mrtve leže tri žene! Poznati kriminalac nedavno pokušao da kupi imanje Kazimirovića?
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

ČETVOROSTRUKO UBISTVO

MOTIV MASAKRA KOD NEGOTINA, PRIZOR KAO IZ NAJGOREG HORORA! Telo starca na traktoru, u dvorištu mrtve leže tri žene! Poznati kriminalac nedavno pokušao da kupi imanje Kazimirovića?

Crna Hronika

U selu Jabukovac kod Negotina dogodilo se četvorostruko ubistvo.

Oko 14 sati pronađena su četiri leša u dvorištu porodice K. u zaseoku Vratna.

Telo Raje K. starog 72 godine bilo je na traktoru, u dvorištu je bio leš Dragice K. stare 93 godine, kao i još dva za sada neidentifikovana leša osoba ženskog pola.

Prema prvim informacijama, povrede su nastale iz vatrenog oružja, a među žrtvama se nalaze

Raja Kazimirović (1947)

Dragica Kazimirovic (1926) - majka

Ljubinka Oprikic (1943) - sestra

kao i još jedna osoba, čiji identitet još uvek nije utvrđen.

Ovo je mesto na kom se dogodio krvavi zločin! Reč je o kućama skrivenim u šumi, a policija zasad ne dozvoljava prilazak poprištu zločina.

Jabukovac
Jabukovacfoto: Kurir

Iz VJT u Negotinu je potvrđeno da pored tela nisu nađene čaure što navodi na pretpostavku da je došlo do prevrtanja traktora na kome je nađen mrtav Raja Kazimirović, a kraj mašine njegova sestra Dragica Kazimirović i njihova majka kao i komšinica koja im je pomagala u poljskim radovima.

Međutim, ne isključuje se ni mogućnost zločina. Prema drugoj varijanti, dok se čeka da uviđaj započenu kriminalistički stručnjaci iz Beograda, kako bi forenzičari na osnovu položaja tela procenili situaciju, angažovan je polciijski hilikopter koji leti u širokom krugu iznad naselja.

Kriminalac hteo da kupi plac od Kuzmanovića?

Procurila je informacija da meštani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu. Naravno, motiv zločina bilo bi koristoljublje jer su Kazimirovići poznati kao bogata porodica sa debelom ušteđevinom, a nedvano im je nuđena velika svota novca za plac u selu.

Ipak, dok ne bude obaljen uviđaj sve je u sferi pretpostavki i kada tela budu pomerena i vidi se da li ima rana ili povreda nečim nanetim, znaće se da li je reč o zločinu ili nesreći.

Selo Vratna nalazi se u blizini Jabukovca, u kojem se pre 12 godina takođe dogodio masakr, kada je Nikola Radosavljević ubio devetoro komšija iz lovačke puške.

Radosavljević je lovačkom puškom krenuo u krvari pir, pa je idući ulicom od svoje kuće redom ubijao komšije Draginju (55) i njenog muža Branislava Borongića (57), zatim Srđana Badžikića (15), Branislava Badejevića (31), Jelicu Banković (37), Dragana Đorđevića (22), njegovog oca Veljka (58) i babu Marinu (78), i na kraju taštu Aniku Čogrić (62).

(Kurir.rs/Večernje novosti/Telegraf/Alo/ FOTO: Nebojša Mandić/Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...