TUŽILAŠTVO ISPITUJE ZBOG ČEGA JE POBEGAO SA MESTA TRAGEDIJE KOD NIŠA: Pronađen vozač zastave koji je video udes i ostavio Stefana na putu
Foto: Kurir/M.S.

DAO IZJAVU

TUŽILAŠTVO ISPITUJE ZBOG ČEGA JE POBEGAO SA MESTA TRAGEDIJE KOD NIŠA: Pronađen vozač zastave koji je video udes i ostavio Stefana na putu

Crna Hronika -

Niška policja prošle noći oko jedan čas iza ponoći identivikovala je i pronašla vozača „zastave 101“, na kojoj je Stefan Kocić (20) iz Niške Banje 8. avgusta menjao gumu u momentu kada ga je udario BMW kojim je upravljao D. M. (27) i usmrtio ga.

Vozač "zastave 101" je posle teške saobraćajne nesreće pobegao sa lica mesta, ali je pronađen operativnim radom niških policajaca.

Reč je o muškarcu iz sela Dolac kod Bele Palanke koji je posle pronalaska dao izjavu o pomenutom događaju, nakon čega će se Više javno tužilaštvo u Nišu izjasniti ima li i u njegovom postupanju elemenata krivičnog dela ili prekršajne odgovornosti.

Još nije ni poznato zbog čega je vozač „zastave 101“ pobegao sa mesta nesreće.

Podsetimo, beogradski mediji su preneli da je policija posle udesa privela vozača BMW-a D. M. (27) koji je vozio sa 2,2 promila alkohola u krvi i usmrtio nesrećnog mladića koji je prišao vozaču "zastave 101" da mu pomogne da zameni gmu. Vozaču je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, kako se očekuje danas, biti priveden Višem javnom tužilaštvu na saslušanje zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti kavnog saobraćaja.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track