SRPSKA MANEKENKA PREŽIVELA UŽASNO ZLOSTAVLJANJE DEČKA TURČINA Producent: Nisam tukao Tanju, ona je bolesna!
Foto: Printscreen/Instagram

BRANI SE TURSKI PRODUCENT TVRDI

SRPSKA MANEKENKA PREŽIVELA UŽASNO ZLOSTAVLJANJE DEČKA TURČINA Producent: Nisam tukao Tanju, ona je bolesna!

Crna Hronika -

Onog dana kada je rekla da sam je pretukao, došla je sa snimanja kući pijana, a pre toga je popila tablete koje ne smeju da se mešaju sa alkoholom. Pokušala je da skoči kroz prozor, a ja sam je sprečio, pa se posle toga udarala o zid i odbijala da ide kod lekara, rekoa je Tortop

Turski producent Čagri Tortop, koga je bivša devojka i manekenka Tanja Đukić optužila da ju je pretukao u Turskoj početkom juna, oglasio se juče prvi put i za Kurir demantovao sve njene optužbe.

- Dosad nisam hteo ništa da demantujem iz poštovanja prema Tanjinoj porodici, ali pošto ne da mira meni i mojoj verenici Nikolini Baljak, odlučio sam da se oglasim. Tanja je psihički bolesna devojka i pije lekove za svoju bolest, video sam izveštaj psihologa iz Šapca u kome se sve to navodi - tvrdi turski producent i dodaje:

- Onog dana kada je rekla da sam je pretukao, došla je sa snimanja kući pijana, a pre toga je popila tablete koje ne smeju da se mešaju sa alkoholom. Pokušala je da skoči kroz prozor, a ja sam je sprečio, pa se posle toga udarala o zid i odbijala da ide kod lekara. Mislim da je to uradila jer je znala da će joj u krvi naći te tablete - kaže naš sagovornik.

On navodi da je drama započela narednog jutra.

- Rekla je da ide kod lekara, a zapravo je izašla na ulicu, počela da vrišti i doziva policiju. Njena porodica me je zvala uz pomoć prevodioca i molila da se ne oglašavam i ne kažem da je bolesna. Ona nema nijedan dokaz protiv mene - navodi Tortop i dodaje:

foto: Privatna Arhiva

- Ukoliko je toliko zabrinuta za svoju bezbednost u Srbiji, zašto se posle svega vraćala u Istanbul, u kome ja živim? - pita se sagovornik Kurira.

On dodaje da je u Srbiju došao zbog svoje nove devojke Nikoline Baljak.

- Nisam došao nikome da pretim, već da iznenadim i zaprosim svoju novu devojku. Tanja je očigledno gledala storije sa lažnih profila, pa je čak pozvala svoju sestru i rekla joj da ne izlazi iz kuće i ne ide u školu jer sam ja tu. Mislim da ona želi da se pomiri sa mnom - kaže Tortop.

(Kurir.rs / E. K. / Foto:Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja