RADNICA TEŠKO POVREĐENA U BLACU: Tepisi ženi smrvili kičmu
Foto: Shutterstock

BIZARNA NESREĆA

RADNICA TEŠKO POVREĐENA U BLACU: Tepisi ženi smrvili kičmu

Crna Hronika -

V. M. (48), radnica perionice iz Blaca, teško je povređena kad je na nju palo tridesetak tepiha! Kako saznajemo, tepisi su ženi pali na leđa i smrskali joj kičmu.

Velika težina

Prema rečima našeg izvora, V. M. radila je u perionici tepiha, koja se nalazi u centru Blaca, kad je došlo do bizarne nesreće.

- V. M. je stajala kod šipke, na kojoj su visili tepisi i sušili se. U jednom trenutku ona se sagla ispod, najverovatnije da nešto dohvati, i tada je šipka pukla. Svi tepisi su pali direktno na nju i preklopili je. Tu je bilo tridesetak tepiha, a šipka je popustila verovatno od njihove težine - kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, žena je zadobila strahovite povrede opasne po život.

- Njoj su tepisi maltene spljeskali kičmu. Nepomično je ležala pod njima. Mogli su i da je ubiju da su joj pali na glavu - kaže sagovornik.

Oseća potkolenice

V. M. je najpre prevezena u Dom zdravlja u Blacu, odakle je prosleđena u prokupačku bolnicu, a zatim hitno u KC Niš.

- Tamo je operisana i njeno stanje je zasad stabilno. Njoj su pršljenovi bili smrvljeni kao iskrckani orah. Na svu sreću, kičmena moždina je ostala nepovređena, pa je posle operacije počela da oseća bol u potkolenicama, što je dobar znak. I dalje je neizvesno kada će stati na noge - kaže sagovornik Kurira.

Suprug povređene V. M. kratko je rekao juče za Kurir da je čitava porodica u šoku.

- Ne mogu da pričam o detaljima, najvažnije nam je da se ona oporavi. Nadamo se da će uskoro biti bolje - kazao je muž povređene.

Kurir.rs / B. R.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track