POKUŠAJ UBISTVA U NOVOM SADU: Namerno pregazio čoveka posle svađe ispred lokala brze hrane
Foto: Kurir

jeza

POKUŠAJ UBISTVA U NOVOM SADU: Namerno pregazio čoveka posle svađe ispred lokala brze hrane

Crna Hronika -

Dragan i Nebojša stajali su u redu ispred kioska. U jednom trenutku su počeli da se raspravljaju ko je od njih dvojice prvi na redu

Dragan P. (36) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije Nebojšu J. (43) iz Futoga ispred lokala brze hrane u Ulici braće Popović u Novom Sadu.

Pokušaj ubistva desio se u noći između nedelje i ponedeljka, a prethodila mu je svađa između Dragana P. i Nebojše J., nakon koje je osumnjičeni automobilom namerno pregazio žrtvu.

Stajao na parkingu

- Dragan i Nebojša stajali su u redu ispred kioska. U jednom trenutku su počeli da se raspravljaju ko je od njih dvojice prvi na redu. Svađu je započeo Dragan - ispričali su očevici i dodali da je Dragan posle svađe otišao do svog automobila „reno megan“.

- Upalio ga je i namerno krenuo ka Nebojši, koji je u tom trenutku stajao na parkingu. Bukvalno ga je jurio napred-nazad, dok nije uspeo da ga udari. Na kraju ga je zakačio zadnjim delom kola i otišao. Nebojša je od udarca pao na beton - kaže izvor Kurira.

Policija je ubrzo posle napada pronašla osumnjičenog u Subotičkoj ulici, gde mu je bio parkiran „reno“, i uhapsila ga. - On će uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje nadležnom tužiocu - kaže sagovornik.

Teške povrede

Nebojša J. zadobio je teške povrede i smešten je u KC Vojvodine. - Pacijent je primljen sa teškim politraumatskim povredama. Smešten je na odeljenju anestezije i intenzivne terapije - kaže Siniša Knežević, portparol KC Vojvodine.

Kurir.rs/S. S. Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track