UŽAS U GUČI! AUTO POKOSIO ĐAKA-PEŠAKA (14): Udario ga dok je išao u školu! Teško povređen, hitno prebačen u Beograd na dalje lečenje
Foto: Sonja Spasić

uviđaj u toku

UŽAS U GUČI! AUTO POKOSIO ĐAKA-PEŠAKA (14): Udario ga dok je išao u školu! Teško povređen, hitno prebačen u Beograd na dalje lečenje

Crna Hronika -

U trenutku transporta bio je vitalno ugrožen

Na ulazu u Guču, u mestu Vranjica, juče oko 10 sati desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je povređen dečak Filip Đ. (14).

Na njega je, kako saznajemo, naleteo automobil ivanjičkih registarskih oznaka dok je pešak išao u školu.

- Filip Đ. je u besvesnom stanju, s veoma teškim povredama, najpre prevezen u čačansku Opštu bolnicu, a odatle je hitno transportovan u Klinički centar u Beogradu - kaže izvor.

Iz čačanske bolnice rekli su da je dečak kod njih primljen s brojnim prelomima.

- Radi se o veoma teškim telesnim povredama - prelomima glave, grudnog koša, ekstremiteta. Nakon sprovedenih mera dijagnostike, prevezen je u Beograd na dalje lečenje. U trenutku transporta bio je vitalno ugrožen - rekla je doktorka Biljana Kočović, portparolka čačanske bolnice.

Kako saznajemo, na Filipa Đ., koji je pošao u školu, u mestu Vranjica automobilom je naleteo mladić iz Ivanjice. Pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad vozilom i pokosio đaka-pešaka.

- Udes se dogodio na veoma oštroj krivini, nedaleko od seoskog puta, kojim je dečak išao od kuće da bi stigao u drugu smenu na nastavu. Dečak je zatečen smrskan, pribijen uz bankinu - kaže naš izvor iz istrage.

Kurir.rs/ D. Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track