OGLASIO SE ADVOKAT UHAPŠENG DRAGOJA: Evo šta kaže o presudi zbog koje je biznismen iza rešetaka, a šta o MISTERIOZNOM PISMU
Foto: Privatna Arhiva, Drustvene mreže, Printscreen YT

odmah sproveden u zatvor

OGLASIO SE ADVOKAT UHAPŠENG DRAGOJA: Evo šta kaže o presudi zbog koje je biznismen iza rešetaka, a šta o MISTERIOZNOM PISMU

Crna Hronika -

Dragoje Milinković, biznismen iz Priboja, koji je u anonimnom pismu, dostavljenom Višem sudu u Beogradu, označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je po naredbi Osnovnog suda u Priboju i spoveden u Kazneno popravni zavod (KPZ) za maloletnike u Valjevu radi izvršenja kazne.

Advokat Predrag Savić, koji odnedavno zastupa Milinkovića, potvrdio je za Kurir da je biznismen iz Priboja uhapšen.

- Koliko znam, Milinković je uhapšen po dolasku u Beograd zbog pravosnažne presude. Ne znam da li će se postupati po anonimnom pismu, a mislim da neće. Ukoliko do toga dođe očekujem da budem obavešten - rekao je Savić za Kurir.

foto: Drustvene Mreže

Podsetimo, sud je izdao nalog za hapšenje jer se Milinković nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju.

On će kaznu izdržaveti u KPZ-u za maloletnike u Valjevu, jer je to moguće za one osuđenike koji su dobili kazne do godinu dana zatvora, a imaju prebivalište na teritoriji Višeg suda u Valjevu ili Višeg suda u Užicu.

(Kurir.rs/J.I)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track