DETALJI POKUŠAJA OTMICE MLADOG FUDBALERA: Jurili ga po auto-putu i tražili 5.000 evra!  EVO KO JE SPASAO ALEKSU TERZIĆA
Foto: Instagram Printscreen

Kad su ga stigli nastao je HAOS

DETALJI POKUŠAJA OTMICE MLADOG FUDBALERA: Jurili ga po auto-putu i tražili 5.000 evra! EVO KO JE SPASAO ALEKSU TERZIĆA

Crna Hronika -

Policija je brzom akcijom u sredu ujutru uhapsila dvoje, od troje, napadača na fudbalera Aleksu Terzića (20).

U Policijskoj upravi grada Beograda utvrđuju se razlozi i detalji incidenta, a mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Fiorentine zadobio je lakše telesne povrede: frakturu nosa, iščašenje ruke, hematome na glavi i licu.

Po povratku iz Niša, gde je Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na auto-putu oko Autokomande primetio je Audi A6 da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke BMW italijanskih tablica. Aleksa je procenio da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio.

Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra. Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, već na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i usledio je fizički napad. Dva momka su izašla iz A6, izvukla ga iz automobila i nanela mu lakše telesne povrede.

Svemu tome je svedočio taksista, koji je bio priseban i pozvao policiju. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta, a napadači su pobegli. Terzić je prevezen u Zemunsku bolnicu gde su mu ustanovljene povrede.

U audiju A6 je bila i devojka, koja je rano jutros uhapšena sa jednim momkom, dok se za drugim još traga.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track