JELIČIĆEV ADVOKAT OTKRIO ŠTA SE DOGODILO U SUDNICI: Ležao je sav u krvi! Iz obezbeđenja su odmah skočili i oborili ga
Foto: Nemanja Nikolić

Ne zna kako je uneo oštar predmet

JELIČIĆEV ADVOKAT OTKRIO ŠTA SE DOGODILO U SUDNICI: Ležao je sav u krvi! Iz obezbeđenja su odmah skočili i oborili ga

Crna Hronika -

Dragoljub Đorđević, advokat okrivljenog Zorana Jeličića koji je danas sebi naneo povrede oštrim predmetom u Specijalnom sudu ispričao je detalje iz sudnice.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

Kako navodi, on je istakao da je obezbeđenje brzo reagovalo, kao i da Jeličićeve povrede nisu opasne po život.

"Bio je prekinut pretres jer je čovek ležao sav u krvi. Jeličić se povredio nekim oštrim predmetom, dobićemo zapisnik o uviđaju, povrede su na vratu i drugim delovima tela. Radi se o povredama za koje smo saznali da nisu opasne po život. Jedini koji su na pravi način postupili u današnjem danu jeste obezbeđenje koje je odmah reagovalo i sprečilo katastrofalne posledice", rekao je branilac Đorđević.

foto: MUP

On je dodao da je u pitanju obezbeđenje iz sudnice.

"Kada je Jeličić počeo da vrši atak na sebe, pripadnici obezbeđenja su skočili, oborili ga, oduzeli oštar predmet. I u mnogo ozbiljnijim institucijama su se dešavali i veći incidenti, ovde se očigledno radilo o nekom manjem predmetu, ne znam o čemu se radi, i zato nije ni identifikovan na metal detektoru", naglasio je Đorđević.

Jeličićev branilac je rekao i da je kažnjen sa 150.000 dinara jer je navodno aplaudirao sudiji. Advokat je rekao sudiji da nije aplaudirao nego je samo sklopio ruke u čuđenju.

Podsetimo, u toku suđenja Valjevskoj grupi pred Specijalni sudom u Beogradu optuženi Zoran Jeličić danas je prerezao je sebi vrat pred svima u sudnici!.

Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu, i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i prerezao sebi vrat.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track