UHAPŠENI KIDNAPERI ALEKSE TERZIĆA: Policija privela mladića i dve devojke, traga se za još jednom osobom!
Foto: Instagram Printscreen

određeno zadržavanje do 48 sati

UHAPŠENI KIDNAPERI ALEKSE TERZIĆA: Policija privela mladića i dve devojke, traga se za još jednom osobom!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su mladić N. S. (1997) i dve devojke D. I. (1998) i E. J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Kako je saopštio beogradski MUP, policija je identifikovala još jednu osobu koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, i za njom intenzivno traga.

Sumnja se da su oni jutros, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada u Novom Beogradu, oduzeli vozilo marke BMW kojim je upravljao dvadesetogodišnji mladić.

Sumnja se da su oni vozilom marke "audi" preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Oni su oštećenom zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik s novcem i ličnim dokumentima.

Uhapšeni N. S. je i odranije poznat policiji i hapšen je zbog krivičnih dela razbojništva, nanošenje teških telesnih povreda i krađa automobila, krađe, nasilničko ponašanje, kao i hapšenje zbog droge, saznaje Kurir.

Napad na mladog fudbalera nije bio planiran, već je odabran nasumično. Kako saznajemo, dve devojke koje su bile s njima u automobilu upoznali su iste večeri.

Prilikom hapšenja policija je kod N. S. pronašla vozilo "audi" koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik s dokumentima oštećenog. Policija je pronašla i oduzeto vozilo marke BMW.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track