MAJKA NESTALOG UROŠA RADOSAVLJEVIĆA (23): Sin je otišao da peca, a nema ga već tri dana!
Traže ga... Uroš Radosavljević, Foto: Privatna Arhiva

AGONIJA

MAJKA NESTALOG UROŠA RADOSAVLJEVIĆA (23): Sin je otišao da peca, a nema ga već tri dana!

Crna Hronika -

Vera Radosavljević iz Beograda već tri dana traga za svojim sinom Urošem (23), koji je nestao u noći između 6. i 7. decembra, kada je otišao u ribolov na Dunavu u Vinči. - Nestao je! Svi ga tražimo. Tražiću ga dok ga ne nađem u kakvom god stanju bio - kaže majka Vera za Kurir.

Kako dodaje, Uroš je iz kuće izašao u petak oko 21.30 sati. - Prvo se video s drugaricom, a oko 22 sata je otišao na Dunav. Posle nekog vremena pozvao je prijatelja da dođe po njega, a on mu je odgovorio da stiže za pola sata. Kad je prijatelj došao, od Uroša nije bilo ni traga ni glasa. On je odmah počeo da traži mog sina, ali našao je samo njegov čamac - priča očajna majka i dodaje: - Čamac je poslat na veštačenje. Utvrđeno je da nema tragova borbe, što znači da ga niko nije napao. Takođe, hrana, piće, baterijska lampa, sve je bilo netaknuto u čamcu.

Vera kaže da je nestanak prijavljen policiji. - Dobila sam informaciju da će se ovih dana u potragu uključiti i Žandarmerija. Mi ga i pored toga sve vreme tražimo. Problem nam stvara gusta magla - kaže ona i objašnjava da nema predstavu šta se to dogodilo njenom sinu.

Mladić je na sebi u trenutku nestanka imao teget duksericu s kapuljačom. Visok je oko 180 centimetara i mršav je. Majka moli sve koji imaju informacije o Urošu da to jave na 062/507-201 ili prijave policiji.

Kurir.rs/ B. T. Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track