HOROR U MOKRINU: Pedofil devojčici (13) slao GNUSNE poruke, pa hteo da izvadi polni organ i da je pipka UŽAS
Foto: Shutterstock

šest meseci se dopisivali

HOROR U MOKRINU: Pedofil devojčici (13) slao GNUSNE poruke, pa hteo da izvadi polni organ i da je pipka UŽAS

Crna Hronika -

Predator D. T. (39) iz Mokrina kod Kikinde šest meseci se dopisivao sa devojčicom (13) sa izmišljenog profila koji je aktivirala grupa "Stop pedofiliji" i nagovarao je da se pipkaju i da joj pokaže svoj polni organ.

Devojčica je u toj prepisci ponavljala da se plaši da razgovara na tu temu, ali seksualni predator je bio uporan.

- Koliko imaš godina? Prelepa si devojčica. Imaš li momka? Nosiš li brus i koji broj? Pipkaju li te momci u školi? Nikada nisi videla p*nis, čak ni na TV? Poznajem devojčice koje su u tvojim godinama spavale sa momcima. Jesi li nekada gledala pornić? Da li dole imaš dlačice? - samo su neka od pitanja koja je čovek iz Mokrina slao izmišljenoj devojčici i tako se upecao u mrežu lovaca na pedofile.

foto: Profimedia

Kada mu je odgovarala "da se nikada nije ni poljubila niti pipkala sa nekim, a kamoli videla golog muškarca“, on je navaljivao, zapitkujući: "A je l’ bi volela da ga vidiš?“

Po već ustaljenoj praksi, lovci na pedofile koji se kriju iza izmišljenog profila devojčice traže u jednom momentu od predatora da se fotografišu s prstom na usnama ili čelu da bi bili sigurni da li sa njim razmenjuju poruke. Predator je i na taj zahtev odgovorio bez problema.

Prema rečima grupe balkanskih lovaca na pedofile, takva je gotovo svakodnevna komunikacija između predatora i žrtve. Ako se može govoriti o manje i više opasnim predatorima, najveća opasnost vreba od onih koji devojčicama šalju porno snimke.

- Organizacija "Stop pedofiliji“ je putem prepiski između devojčica od 12 i 13 godina i predatora iz celog regiona otkrila nekoliko veoma opasnih osoba, koje bi prešle s reči na dela ukoliko bi im se za to pružila šansa. Sve te osobe, kao i materijal koji je vezan za njih, predali smo nadležnim službama u regionu. Po završetku opsežne istrage sve ćemo ih javno objaviti i upozoriti njihovu okolinu - navode aktivisti "Stop pedofiliji“.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track