MALČANSKI BERBERIN SE ODAO?! Posle ovog što je uradio otkrio je POSLEDNJU LOKACIJU, a zna se i zašto je OBIJAO KUĆE
Foto: Printscreen/ Facebook, M.S.

MALČANSKI BERBERIN SE ODAO?! Posle ovog što je uradio otkrio je POSLEDNJU LOKACIJU, a zna se i zašto je OBIJAO KUĆE

Crna Hronika -

Policijska potera za Ninoslavom Jovanovićem u toku je po celoj okolini Knjaževca, a u potrazi je i odeljenje za visokotehnološki kriminal, uz stotine policajaca.

Kako Kurir saznaje, pronađeno je nekoliko obijenih kuća, u koje je provalio Jovanović, a prema sazanjima Kurira, iz ovih objekata je nestala hrana. Osumnjilčeni ne sme da se pojavi na ulici i po radnjama, pa se hranio u obijenim kućama.

Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski Berberin, veoma dobro poznaje teren. U toku je potraga za njim jer se sumnjiči da je oteo Moniku Karimanović (12).

foto: printscreen

Kako Kurir saznaje, Jovanović je danas ugasio svoj Fejsbuk profil, što je otkrilo njegovu poslednju lokaciju i dalo trag policiji.

Jake snage policije opkolile su sela Orešac i Puškar kod Knjaževca.

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je večeras da veruje da će policija uspeti da pronađe i spase nestalu devojčicu Moniku Karimanović.

Rebić je istakao da je policija uverena da je Monika (12) živa i da se nada da će je tokom noći ili u najkraćem vremenu pronaći jer su angažovali maksimalno ljudske resurse, prenosi RTS.

"Tokom noći će se nastaviti pretraga korišćenjem termovizijskih kamera koje daju prednost", rekao je Rebić.

On je kazao da su na licu mesta i načelnici kriminalističke policije u Nišu i Zaječaru i ukazao da su angažovani najbolji operativci iz kriminalističke policije.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track