PROGOVORILA MAJKA MALČANSKOG BERBERINA: Otpisala sina monstruma posle  OTMICE MALE MONIKE, a ovo je njena jeziva poruka
Foto: Printscreen/Facebook, M.S.

očajni

PROGOVORILA MAJKA MALČANSKOG BERBERINA: Otpisala sina monstruma posle OTMICE MALE MONIKE, a ovo je njena jeziva poruka

Crna Hronika -

Progovorila je i majka Ninoslava Jovanovića, zvanog Malčanski berberin, koji je oteo dvanaestogodišnju devojčicu Moniku Karimanović.

Starica vidno potresena kratko je prokomentarisala poslednji zločin svog sina seksualnog manijaka koji je suđivanog zbog nekoliko silovanja.

- Slobodno mu presudite, mi ništa ne možemo - rekala je Jovanovićeva majka.

Inače ispred roditeljske kuću Ninoslava Jovanovića u Malči građani su se danima okupljali, a redovno su prolazila i policijska vozila. U dvorištu kuće nalazi se veliki pas koji nije privezan za lanac i sprečava ljude da priđu kući. U kući žive Jovanovićevi roditelji, brat, snajka i dva bratanca.

Da podsetimo Monika je nestala u petak, i od tada su sve policijske snage dignute na noge, a uključili su se i meštani u potragu. Danas se konačno ušlo u trag detetu kada je otkriveno i da je kidnapovao Ninoslav Jovanović osuđivani seksualni manijak i pedofil.

Ona je viđena kod pruge Niš - Zaječar u mestu Podvis, a svedoci su rekli, da je Jovanović viđen kako vuče devojčicu uz prugu prema brdima. Monika je na sebi imala crnu jaknu sa kapuljačom, a u akciju potrage su uključeni i psi tragači, koji prate tragove osumnjičenog.

Jovanović je još pre 25 godina silovao ženu i devojčicu, a kada je pušten 2005. godine na uslovnu slobodu odmah napastvovao dve devojčice od 12 godina. Obe je prethodno ošišao, a jednu je uspeo da siluje dok je drugu pokušao, ali nije uspeo.

Pre godinu dana izašao je iz zatvora zbog proganjanja žena preko Fejsbuka tražeći im da mu šalju svoju isečenu kosu uz poruku da bi ih rado šišao?! Pre pet dana je oteo Moniku i potraga za njima još traje.

Kurir.rs

Foto Printscreen/Facebook, M.S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track