Najnovije vesti

sedmi dan potrage za nestalom devojčicom

MEŠTANI MALČE OTKRIVAJU: Devojčicu najverovatnije oteo ukradenim sivim puntom, pa ga ostavio na Malčanskoj petlji

Crna Hronika

Obruč oko Ninoslava Jovanovića (36) iz sela Malča, osumnjičenog da je oteo Moniku Karimanović (12), steže se sve više, a samo je pitanje trenutka kada će biti uhapšen.

Meštani Malče, odakle je inače Jovanović otkrili su nove detalje otmice devojčice. Naime, on isu iznenađeni otmicom, jer kažu da nisu očekivali da bi njihov komšija tako nešto mogao da uradi.

foto: Nemanja Nikolić

- On je devojčicu oteo najverovatnije sivim "puntom". Taj "punto" je bio tu na Malčanskoj petlji 24. decembra i odneli su ga šlep službom da bi ga ispitali. Taj auto je ukraden. Iako su mnogi mislili da Ninoslav nije sposoban za tako jednu profesionalnu otmicu, pokazalo se da ipak jeste - rekli su nam meštani sela Malča.

Podsetimo, mala Monika Karimović (12) nestala je prošlog petka, u 7.25 časova, na putu do škole. Od tada joj se gubi svaki trag.

foto: Printscreen/ Facebook, M.S.

Slučaj je odmah prijavljen niškoj policiji i od tada se za malenom intenzivno traga. Do obrta je došlo u toku jučerašnjeg dana kada je MUP objavio hitno saopštenje da je Monikin nestanak povezan sa Malčanskim berberinom, osuđivanim silovateljem i pedofilom Ninoslavom J. iz sela Malča kod Niša.

(Kurir.rs/M.S.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...