SNAJA MILICA MARJANOVIĆ NA SUĐENJU DECENIJE: Terali su me da kažem da je Zoran ubica, doživela sam pravi teror
Foto: Ana Panković

svedočenje u palati pravde

SNAJA MILICA MARJANOVIĆ NA SUĐENJU DECENIJE: Terali su me da kažem da je Zoran ubica, doživela sam pravi teror

Crna Hronika -

Brat i snaja Zorana Marjanovića svedočili su u njegovu koristi opisavši agoniju kroz koju su prošli od pronalaženja unakaženog tela Jelene Marjanović 2. aprila 2016. do danas.

- Na saslušanju, tokom istrage, doživela sam pravi teror. Terali su me da uprem prstom u Zorana i kažem da je ubica. Ispitivali su me dva puta na poligrafu. Metodi ispitivanja graniče se sa psihičkim maltretiranjem. Govorili su mi da Zoran laže - ispričala je Milica Marjanović, snaja Zorana Marjanovića (41), optuženog za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33).

Milica Marjanović i njen muž Miloš juče su se prvi put obratili Višem sudu i prihvatili da svedoče na suđenju decenije, dok je Zoranov sin Uroš iskoristio pravo da ne svedoči.

foto: Ana Panković

Izostali su Zoranovi roditelji jer je njegova majka veoma bolesna i ima probleme sa visokim pritiskom.

Milica je izjavila da su proveravali Jelenin Fejsbuk profil kada je nestala i da su tamo videli užasne poruke:

- Ulazili smo na profil jer smo hteli da proverimo da li ima nekih tragova, tako nam je savetovano. Zoranu je to predložila policija. Bilo je bizarnih poruka, muškarci su slali gomilu gluposti, ali je bilo i dosta pretnji! I policiji sam dala šifru. Prvo sam sama ulazila na profil, a posle smo i zajedno gledali - ispričala je Milica.

foto: Ana Panković

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki u Borči, a za to delo optužen je njen suprug Zoran Marjanović.

Suđenje Zoranu počelo je u utorak, 5. novembra pred Višim sudom u Beogradu.

(Kurir.rs/ALO/ FOTO: Kurir/Ana Panković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja