DILER IZ NOVOG PAZARA KOJI JE BEŽAO OD POLICIJE IPAK U PRITVORU: Sud ga prvo pustio na slobodu, pa danas promenio odluku
Ilustracija, Foto: Indeksonline.rs

usvojena žalba tužilaštva

DILER IZ NOVOG PAZARA KOJI JE BEŽAO OD POLICIJE IPAK U PRITVORU: Sud ga prvo pustio na slobodu, pa danas promenio odluku

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Osnovni sud u Novom Pazaru je na zahtev Osnovnog tužilaštva danas odredio pritvor do 30 dana Novopazarcu E.B. (28) zbog napada na ovlašćeno službeno lice u vršenju dužnosti, nasilničke vožnje i izazivanja opšte opasnosti, saznaje indeksonline.rs

Prema pisanju tog portala, koji se poziva na izvor iz Tužilaštva, Sud je juče odbacio predlog da mu se odredi pritvor zbog sumnje da bi mogao da pobegne ili ponovi krivično delo.

Kako je reč o višestrukom povratniku u izvršenju teških krivičnih dela, koji je do sada više puta osuđivan, sud je sada prihvatio žalbu tužilaštva na odluku o ukidanju pritvora i osumnjičenom E.B. odredio meru zadržavanja do 30 dana.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zoran Šaponjić

Podsećamo da je E.B. uhapšen u utorak popodne, nakon potere novopazarskim ulicama tokom koje, samo pukom srećom, niko nije teže povređen.

“Policija je imala saznanja da se u automobilu marke BMW, kojim je upravljao E.B, nalazila droga, zbog čega su pokušali da ga zaustave. On se oglušio o naredbe policije, pa je manevrisanjem vozila udario jednog policajca, nanevši mu lakše povrede i oštetivši tom prilikom nekoliko parkiranih automobila” – rekao nam je izvor iz MUP-a.

Nakon toga se u poteru za E.B. uključilo više policijskih patrola, a nakon nekoliko minuta žestoke jurnjave uspeli su da ga zaustave i uhapse na Jošaničkom keju.

“Dok je bežao, E.B. je iz automobila u reku bacio paketiće u kojima je, kako sumnjamo, bila droga” – tvrdi naš izvor iz policije.

(Kurir.rs/Indeksonline.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track