SAČEKUŠA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! MUŠKARAC UBIJEN PRED DVE ĆERKICE I SINOM: Mafijaško ubistvo kod škole! EVO KO JE UBIJENI
Foto: Nemanja Nikolić

UBISTVO

SAČEKUŠA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! MUŠKARAC UBIJEN PRED DVE ĆERKICE I SINOM: Mafijaško ubistvo kod škole! EVO KO JE UBIJENI

Crna Hronika -

U mafijaškoj sačekuši na Bežanijskoj kosi, oko 18.30 časova ubijen je 41-godišnji Marko Vuković, koji je preminuo na licu mesta.

Vuković je iz Kotora, a nedavno je došao u Srbiju iz inostranstva.

U klasičkoj sačekuši ispred škole u Ulici Danila Lekića Španca, ubijen je dok je u kolima bio sa troje maloletne dece, sa dve ćerke i sinom, iako je u prvom momentu javljeno da je u kolima bila njegova supruga! Roditelji druge dece prepoznali su Vukovićeve ćerke i sina koji su bili u kolima sa žrtvom u momentu likvidacije, što samo govori o surovosti ove egzekucije. Na licu mesta pronađeno je pet čaura.

foto: Nemanja Nikolić

Prema saznanjima Kurira, muškarac je bio u kolima sa decom u vozilu BMW ispred škole. U tom momentu, ubica mu je prišao sa leđa, došao do vozačevih vrata i pucao mu u glavu.

foto: Nemanja Nikolić

Kako saznaje Kurir, ubijeni Marko V. inače je godinama radio kao mornar na prekookeanskim brodovima. Iako nije bio iz kriminogene sredine, prema operativnim saznanjima policije, bio je uključen u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi. Ipak, operativna saznanja ukazuju na to da nije bio pripadnik ni škaljarskog, niti kavačkog kriminalnog klana iz Kotora.

Hitna pomoć je potvrdila da su ekipe na terenu,a i sat i po vremena posle ubistva motor BMW-a je i dalje uključen jer je u toku uviđaj.

(Kurir.rs)

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track