KRVAVA LJUBAVNA DRAMA U NIŠU: Momku bivše devojke zario tri puta nož u telo! UPAO U STAN I VIKAO DA JE JOŠ VOLI!
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

uhapšen

KRVAVA LJUBAVNA DRAMA U NIŠU: Momku bivše devojke zario tri puta nož u telo! UPAO U STAN I VIKAO DA JE JOŠ VOLI!

Crna Hronika -

Policija je noćas uhapsila i privela I.M.(39) koji se sumnjiči za krivično delo ubistvo u pokušaju jer je u ponedeljak 24. februara naneo tri uboda nožem jednom muškarcu (37) iz Beograda. On je preživeo povrede opasne po život u predelu grudi i trenutno se oporavlja.

Krvave scene su se dogodile u ponedeljak popodne u stanu niške kozmetičarke preko puta Vojne bolnice u Nišu. Kako nezvanično saznajemo I.M. je bio pijan tom prilikom.

- U stanu je bio Beograđanin sa devojkom(43), niškom kozmetičarkom, kada je došao I.M. gde je počela rasprava još u hodniku zgrade, a onda i u stanu. Pred naletom ljubomore, oni su se svađali čija je devojka pošto su obojica bili zainteresovani za nju. I. M. je insistirao "da je ostavi na miru jer i dalje voli svoju devojku". U toj bujici emocija, prvo je došlo do svađe, a nakon toga je Beograđanin zadobio tri uboda nožem u predelu grudi - rekao nam je naš izvor.

Povodom ovog krvavog slučaja oglasila se i policija koja navodi da je od sukoba do hapšenja I.M. bio u bekstvu. On je u utorak uveče uhapšen kada je došao u svoj stan u Nišu.

- Sumnja se da je on 24. februara ove godine, sa više uboda nožem u ruku i grudi, oštećenom tridesetsedmogodišnjem muškarcu naneo teške telesne povrede opasne po život, navela je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track