ISKASAPIO MAĆEHU: Pobegao kod prijatelja pa mu priznao da je izvršio zločin SAM SE PRIJAVIO POLICIJI
Foto: Kurir/ D.A.

KRAGUJEVAC: ISTRAGA KRVAVOG ZLOČINA

ISKASAPIO MAĆEHU: Pobegao kod prijatelja pa mu priznao da je izvršio zločin SAM SE PRIJAVIO POLICIJI

Crna Hronika -

Nebojša Lakić (57) posle krvavog pira pobegao kod prijatelja, odakle se zaputio u policijsku stanicu

Nebojša Lakić (57) iz sela Cerovac kod Kragujevca, priznao je svom prijatelju da je sekirom ubio svoju maćehu Miloranku Lakić (72) u kući u kojoj su njih dvoje sami živeli.

Lakić je, prema rečima našeg izvora, nesrećnu ženu ubio u nedelju kasno uveče, posle čega je otišao u Kragujevac kod bivše supruge i dece, a potom kod prijatelja.

- Kod žene je stigao u ponedeljak oko pet ujutru. Strašno joj je lupao na vrata, samo što ih nije razvalio. Ona mu nije otvorila, već je pozvala policiju. Patrola je brzo došla, a on je videvši rotacije pobegao kod druga - kaže izvor.

Kako dodaje, Lakić je posedeo malo sa drugom i onda mu je priznao da je počinio zločin.

- Zabrinuti čovek prvo je pozvao Nebojšinu bivšu suprugu i rekao joj da proveri šta je sa Milorankom. Dok je on telefonirao Lakić je otišao iz stana i zaputio se ka policijskoj stanici u Kragujevcu.

Tamo je, na portirnici, tražio da razgovara sa jednim policajcem, koji je zadužen za reon u kome živi. Međutim, već tada je za njim na snazi bila potraga zbog sumnje da je ubio maćehu i pobegao - objašnjava izvor i dodaje:

- Lisice su mu stavljene odmah, tu na portirnici. Nije se oprirao i priznao je zločin. Nebojšina bivša supruga je ispričala komšijama da je bila prestravljena kada joj je bivši muž u cik zore došao na vrata.

- Rekla je da je sigurna da bi ih sve pobio da je uspeo da uđe - kaže izvor.

Kurir.rs - D. A. - Foto: Kurir/ D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja