Najnovije vesti

MAJKA MARIJE (17) I MILICE (14) POSLE SAOBRAĆAJKE U KULI OČAJNA: Jednu ćerku sahranjujem druga je u komi, kakva sudbina
Foto: Facebook

strašno

MAJKA MARIJE (17) I MILICE (14) POSLE SAOBRAĆAJKE U KULI OČAJNA: Jednu ćerku sahranjujem druga je u komi, kakva sudbina

Crna Hronika

A taj Mihajlo, koji je moju decu survao, mora da bude u zatvoru do smrti... 

Dragana Šijan (40), majka tragično stradale Marije Fekete (17) i Milice Stajšić (14), kojoj se lekari bore za život, od nesreće u Kuli živi kao u bunilu.

- Šta sam bogu zgrešila da me ovo snađe! Jedan muž mi se obesio, drugi je imao infarkt i umro. Sad sahranjujem ćerku, a druga mi je u komi. Gde ja nisam umrla, nego da i ovo doživim?! Kakva me ovo sudbina prati - ponavlja neutešna majka, čije su dve ćerke bile u automobilu smrti koji je u subotu uveče sleteo s kolovoza u Kuli i u smrt odveo još dve devojke, dok pokušavaju da spasu i jednog njihovog druga.

- Nema više moje Marije, mog sunca i moje sreće, mog prvenčeta dobrog. Htela je da bude varilac i dobro joj je išla škola - jauče majka, dok treći muž Zoran pokušava da je umiri i govori joj da ne gubi nadu da će Milica preživeti i da će se brzo oporaviti. Dragana, ipak, nema mira i nervozno šeta po skromnoj kući u Kuli, iz koje je preksinoć ćerke poslala da prošetaju po gradu i kupe sladoled.

- Rekle su mi da ih zove drugarica Tanja da prošetaju i pojedu sladoled tu u Kuli. Očuh im je dao 20 evra i otišle su lepo doterane. Do jutra se nisu vratile jer su sa društvom otišle u provod, a ne samo na sladoled i u šetnju kako su rekle. Mnogo žalim i Tanju jer su moje ćerke i ona bile nerazdvojne. I to je bila fina devojka iz dobre porodice. Videla sam je na prepoznavanju i nikada mi u životu nije bilo teže - ispričala je nesrećna žena koja je konstantno od nedelje pod dejstvom sedativa. Vozača, Mihajla Sabadoša (23) proklinje i želi mu najveću moguću kaznu.

- Moram da pijem lekove jer nisam dobro i ne mogu da shvatim da moja Marija više neće doći. Počela sam i da krvarim na nervnoj bazi. A taj Mihajlo, koji je moju decu survao, mora da bude u zatvoru do smrti. Ja ću ga goniti preko suda koliko god bude trebalo jer nije smeo pijan da vozi moju decu - očajna je Dragana.

foto: Kurir

Njena mlađa ćerka Milica u udesu je zadobila povredu slezine i glave.

- Miličino stanje je i dalje teško, ali stabilno. Činimo sve da bude dobro i verujemo da hoće, a na konzilijumu smo se dogovorili da je bolje da do večeras ostane uspavana kako ne bi trpela ogromne bolove u vratu. Počinju da zaceljuju rane i biće lakše u nastavku oporavka - rekao je doktor iz Dečje bolnice neutešnoj majci.

Porodica poginule Božidarke Đukić (23) iz Crvenke zanemela je od tuge jer je izlazak u provod sa dečkom koštao života. Božidarkini majka Rada i otac Dragan sada moraju da brinu o trogodišnjoj unuci jer je Božidarku otac deteta davno ostavio.

- Ovo nije smelo da joj se dogodi! Njena ćerka je imala pravo na mamu - jecajući priča Dragana Horvat, drugarica nesrećne Božidarke, kojoj je nameravala da kumuje.

Ona krivi Mihajla, koji ju je poveo u smrt, ali dodaje da je Božidarka bila srećna s njim.

(Kurir.rs/S. telegraf)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...