DA LI ĆE SE MAČO ČEDA POZVATI NA IMUNITET! Lider LDP napustio karantin pa PREBIO VLASNIKA KLINIKE teniskim reketom!
Foto: Zorana Jevtić

preti mu krivična prijava

DA LI ĆE SE MAČO ČEDA POZVATI NA IMUNITET! Lider LDP napustio karantin pa PREBIO VLASNIKA KLINIKE teniskim reketom!

Crna Hronika -

Čedomir Jovanović, lider LDP koji je večeras prebio vlasnika Centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar" mogao bi da dobije krivičnu prijavu zbog kršenja samoizolacije.

Naime ukoliko je imao rešenje sanitarnog inspektora za meru samoizolacije od 14 dana posle izlaska iz bolnice u kojoj se lečio od korone, dobiće i krivičnu prijavu za nepostovanje zdravstvenih propisa, mada ga još uvek štiti poslanički imunitet.

Inače po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija proverava incident u kojem je danas lider LDP Čedomir Jovanović navodno teniskim reketom napao D.I, vlasnika Centra.

"Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obavestenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede, uzimaju video snimci", rekla je ortparol tužilaštva Maja Delić.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provere. Pored toga, kako je dodala, vrše se i provere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na lečenju od Covida 19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Pojedini mediji objavili su da je do danas oko 17 časova, u ulici Milutina Milankovića, došlo do incidenta u kojem je Jovanović vlasniku centra D. I. navodno zadao više udaraca teniskim reketom.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Zorava Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja