TEODORA KRVAVA OSTALA NA ASFALTU, VOZAČ POBEGAO! Devojka, udarena na Košutnjaku, bori se za život, vozač uhapšen večeras
Foto: Zorana Jevtić

UHAPŠEN VOZAČ

TEODORA KRVAVA OSTALA NA ASFALTU, VOZAČ POBEGAO! Devojka, udarena na Košutnjaku, bori se za život, vozač uhapšen večeras

Crna Hronika -

Beograđanka Teodora R. (19), na koju je u subotu oko ponoći na pešačkom prelazu kod "Avala filma" u Košutnjaku naletela "škoda fabija" crvene boje, i dalje je u teškom stanju.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je policija našla vozača automobila za kojeg se sumnja da je izazvao nesreću i on će u utorak biti saslušan u Drugom tužilaštvu.

Vozilo je na Teodora naletelo i teško je povredilo u Ulici kneza Višeslava 88, krećući se pritom velikom brzinom, iako je na tom mestu ograničenje brzine 40 kilometara na čas. Od siline udarca devojka je zadobila otvoreni prelom potkolenice i stopala. Najpre joj je pomoglo obezbeđenje restorana u kojem je bila tako što su joj podvezali nogu, a zatim je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.

"Pacijent je imao teške telesne povrede opasne po život i naložena je hitna operacija, jer je stanje bilo kritično", kažu iz ove zdravstvene ustanove.

"Devojka je i dalje na jedinici intenzivne nege i u teškom stanju, a lekari stalno prate situaciju".

Vozač automobila je posle izazvane nesreće na pešačkom prelazu, ne zaustavljajući se, pobegao u nepoznatom pravcu. Pomoć u prikupljanju dokaza pripadnicima organa reda pružili su snimci sa sigurnosnih kamera koje su postavljene u ovom delu Košutnjaka.

"Mlađa ženska osoba prelazila je obeleženi pešački prelaz kada je odjednom na nju naleteo vozač crvene 'škode fabije' i teško je povredio. Policija je po pozivu odmah došla na mesto udesa, a uviđaj je trajao do jedan sat posle ponoći. Pripadnici MUP, koji kontrolišu ovaj deo grada, imaju gotovo stopostotan učinak u hvatanju prestupnika, tako da su i osobu koja je izazvala ovu nesreću uhapsili veoma brzo", priča izvor iz istrage.

Teodora je te večeri bila sa društvom u restoranu na Košutnjaku. Desetak minuta pred zatvaranje kafane, ona je krenula kući na Petlovo brdo, i dok je prelazila ulicu, na nju je prema rečima očevidaca, naletela "fabija". Vozač se nije ni zaustavio i odjurio je dalje. Bila je u fluorescentnožutoj haljini i očevici kažu da je pravo čudo kako je vozač nije video na pešačkom. Moguće je, dodaju, da je bio pijan ili drogiran.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track