SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE MLADIĆA U BELOJ CRKVI: Određen im pritvor do 30 dana
Foto: Kurir

pred višim tužilaštvom u pančevu

SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE MLADIĆA U BELOJ CRKVI: Određen im pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

PANČEVO - Osumnjičeni za silovanje mladića u Beloj crkvi saslušani su pred Višim tužilaštvom u Pančevu koje je zatražilo da im se odredi pritvor.

Viši sud u Pančevu odredio im je pritvor do 30 dana a reč je o N. M. (21) iz okoline Pančeva i M.N. (21) iz Bele Crkve, koji se sumnjiče da su pre tri dana silovali i maltretirali 19-godišnjeg mladića, kojem su tom prilikom naneli teške telesne povrede. Njima se na teret stavljaju krivična dela silovanje i razbojništvo.

Za silovanje je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora, a za razbojništvo od tri do 15 godina zatvora, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Pančevu koje je pokreunlo istragu protiv njih zbog pomenutih krivičnih dela.

Osumnjičenima se na teret stavlja da su u ponedeljak uveče, 28. septembra, u Beloj Crkvi silom i pretnjama prinudili oštećenog mladića na polne odnose, a potom mu silom oduzeli mobilni telefon kako bi sebi pribavili imovinsku korist. Tom prilikom mladiću su zadali teške povrede po telu. Nakon saslušanja, njima je određen pritvor da ne bi uticali na oštećenog i svedoke, da ne bi ponovili krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti, precizira se u saopštenju.

Podsetimo, Slobodan P. (19) iz Bele Crkve tvrdi da su ga M. N. i N. M. na silu odveli u sobu, šutirali ga, udarali šipkom i terali ga da ih oralno zadovoljava.

- M. N. me u ponedeljak presreo na ulici oko 23 sata. Uhvatio me pod ruku i na silu odveo u sobu. Sa njim je bio i neki dečko koji ima čiroki frizuru. Kasnije sam saznao da je to N. M. Više od tri sata su me mučili. Udarali su me pesnicama, šipkom, šutirali me, terali da ih oralno zadovoljavam, a taj sa čirokanom me je na kraju i silovao. Molio sam boga i njih da me ne ubiju - ispričao je mladić.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track