MASAKR U JABUKOVCU! ADVOKAT MAJE BAĐIKIĆ POSLE OBUSTAVLJANJA ISTRAGE: Nisu imali dokaze protiv nje, ali još nije gotovo!
Foto: Facebook, Zorana Jevtić

ISTRAGA

MASAKR U JABUKOVCU! ADVOKAT MAJE BAĐIKIĆ POSLE OBUSTAVLJANJA ISTRAGE: Nisu imali dokaze protiv nje, ali još nije gotovo!

Crna Hronika -

Viši sud u Negotinu obustavio je istragu protiv Maje Bađikić (26) koja je sa Davorom Pernićem (36) teretila da je učestvovala u masakru u selu Jabukovac, u kome je ubijen Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

Podsetimo, zločin dogodio se u avgustu prošle godine na salašu Velja Vratne, a zbog ubistva je prvo uhapšen Pernić, koji je kasnije rekao da mu je u zločinu pomagala Bađikićeva sa kojom je navodno bio u vezi.

- Sud je ocenio da su dokazi kontradiktorni pozivajući se na to da ona ima alibi za 7. avgust iako u optužnici nije naveden tačan datum kada je porodica ubijena, već da je zločin izvršen između 7. i 9. avgusta. Takođe, oni su zanemarili činjenicu da ubistvo članova porodice Raje Kazimirovića izvršeno sa dva oružja, a da su na mestu zločina pronađeni opušci od cigarete sa DNK okrivljene Bađikićeve - izjavili su u Višem tužilatšvu za medije i dodali da su se žalili Apelacionom sudu.

Miroslav Lazić, advokat Maje Bađikić, kaže da protiv njegove klijentkinje nije ni trebalo da se vodi postupak. - Videlo se da je priča izmišljena i montirana, pravili su troškove bez razloga. Okrivljeni je tri puta davao jednu istu izjavu, da je zločin izvršen 7. avgusta, a tužilac pominje 9. avgust, ne znam odakle mu to. Maja nije srećna, kao ni je, i dalje ništa nije gotovo, iako nema dokaza protiv nje - rekao je Lazić

Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto: Zorana Jevtić, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track