UŽASAN ZLOČIN U OBRENOVCU: Ubio dečka ciglom, bacio ga u bunar, pa se pohvalio cimeru u zatvoru!
Foto: Kurir/ Jelena Rafailović, Facebook

Kako je otkrivenO UBISTVO

UŽASAN ZLOČIN U OBRENOVCU: Ubio dečka ciglom, bacio ga u bunar, pa se pohvalio cimeru u zatvoru!

Crna Hronika -

Telo Aleksandra Ranđelovića (34) iz Obrenovca, čiji nestanak nije bio prijavljen, nađeno je prošle nedelje u bunaru u selu Konatice nadomak Obrenovca!

Ranđelović je, kako se sumnja, ubijen još pre godinu dana, a za zločin se saznalo pošto se Radovan V., s kojim je bio u ljubavnoj vezi, "pohvalio" cimeru iz zatvorske ćelije.

foto: Kurir/ Jelena Rafailović

Tri meseca iz rešetaka

- Radovan je pre oko tri meseca završio u zatvoru zbog drugog dela. Sprijateljio se s jednim momkom i ispričao mu da je ubio dečka i da je leš bacio u bunar. Međutim, posvađao se s cimerom, koji ga je ocinkario - kaže izvor i dodaje da je nakon toga Radovan odveden na saslušanje. - Priznao je da je a Ranđelovićem bio intiman, da su živeli zajedno, kao i da ga je pre godinu dana ubio ciglom, pa leš bacio u bunar s vodom, koji se nalazi u dvorištu vikendice njegove tetke - kaže izvor upoznat s istragom.

foto: Kurir/ Jelena Rafailović, Facebook

Rasprodao sve

Komšije Radovana V. kažu da su i oni čuli da se za monstruozno ubistvo slučajno saznalo. - Radovan je odrastao s ocem, majka mu je odavno umrla. Radio je kao kondukter, pa je napustio, a živeo je od očeve penzije i prodavao je imovinu i sve stvari iz kuće. Ubijenog mladića znam iz viđenja. Stalno je sa još jednim momkom dolazio kod Radovana - priča komšinica i dodaje da je Radovan prodao maltene svu imovinu, a oca mu dugo nije videla.

- Kada sam ga pitala za tatu, rekao je da je u Nišu, ali sad ne znam šta da mislim - kaže ona. Komšije kažu da je Radovan oduvek io bproblematičan i da ima problema s narkoticima.

- On je izgleda voleo i muškarce i žene, pošto je bio u vezi i sa jednom devojkom iz sela - kaže komšija.

Različite priče

Odsekao mu šake?

Otkako je nađeno telo u bunaru, u selu se mogu čuti različite priče. Neki kažu da je leš bio iskasapljen, da su nedostajalešake i drugi delovi tela. Ipak, zvanične potvrde nema. - Telo je na obdukciji kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Utvrđuje se i motiv, ali najverovatnije je reč o svađi među emotivnim partnerima, koji su bili zavisnici - dodaje izvor.

Kurir.rs /J. Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track