CRNOGORAC IZBODEN U CENTRU GRADA: Grupa migranata ga presrela i ubola NOŽEM U STOMAK!
Foto: Kurir

horor na zelenom vencu

CRNOGORAC IZBODEN U CENTRU GRADA: Grupa migranata ga presrela i ubola NOŽEM U STOMAK!

Crna Hronika -

Crnogorski državljanin S. V. (24) koji je izboden noćas na Zelenom vencu u Beogradu u stabilnom je stanju u bolnici.

Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je migrant N.W. koji se sumnjiči da je noćas pola sata posle ponoći u Sremskoj ulici u centru Beograda napao nožem S. V. i naneo mu teške povrede u predelu stomaka, nakon čega je pobegao. Osumnjičeni je uočen u blizini autobuske stanice i policijski službenici PS Savski venac su ga uhapsili.

"On je bio u društvu srpskog državljanina u trenutku kada je došlo do napada, a migrant koji ga je napao bio je sa još dvojicom svojih sunarodnika. Bilo je očigledno da je grupa migranata bila pod uticajem alkohola ili nekih narkotika", kazao je izvor upoznat sa slučajem.

Odmah nakon napada, služba Hitne pomoći je zbrinula izbodenog Crnogorca koji je zadobio povredu stomaka.

"Muškarac je primljen u Urgentni centar, nastavlja se njegovo dalje lečenje i u stabilnom je stanju", rekli su iz Urgentnog centra.

Oko sat i po vremena posle napada, policija je pronašla grupu migranata kod Beogradske autobuske stanice i privela osumnjičenog.

On je saslušan pred postupajućim zamenikom javnog tužioca. Rekao je da je bio isprovociran i napadnut od strane oštećenog, nakon čega je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora, saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva.

U daljem postupku, biće ispitani, pored oštećenog i svedoci, a naređeno je i veštačenje povreda oštećenog, nakon čega će biti doneta odluka u daljem postupku, dodaje se u saopštenju.

Kurir.rs/Blic

Foto ilustracija Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track