Najnovije vesti

DOŠAO MU U KUĆU I UBIO GA: Svedočile supruga i ćerka ubijenog Milovana, a OVO je verovatni motiv krvavog zločina u Osečini
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

RADOVAN NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI

DOŠAO MU U KUĆU I UBIO GA: Svedočile supruga i ćerka ubijenog Milovana, a OVO je verovatni motiv krvavog zločina u Osečini

Crna Hronika

U nastavku istrage o ubistvu Milovana M. iz sela Gunjaci kod Osečine, koja se vodi u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu, a za koje je osumnjičen Radovan S. (55) iz Novog Sada, u petak su saslušane supruga i kćerka žrtve.

Žena ubijenog Milovana je kazala da je u njihovu kuću u Gunjacima dolazila policija i da se raspitivala o njenom mužu. Detalji o tome šta je još govorila zasad nisu poznati.

Branilac osumnjičenog Novosađanina, advokat Ivan Gvozdenac, takođe nije mogao nešto više da kaže o ovom slučaju, ističući da u interesu istrage ne sme da predočava pojedinosti i da je reč o vrlo stresnom slučaju za obe porodice.

Radovan S. se sumnjiči da je došao do kuće žrtve, a posle žučne rasprave između njih dvojice, iz prostorije u prizemlju, gde su se nalazili, odjeknula su dva pucnja.

Motiv krvavog zločina još se utvrđuje, a prema nezvaničnim informacijama, Milovan je, navodno, bio opsednut ženom osumnjičenog, i dugo ju je proganjao i uznemiravao. Navodno joj je slao i preteće poruke, a takvih sadržaja nisu bili pošteđeni ni članovi njene porodice.

Kakav je bio sadržaj tih poruka utvrdiće se veštačenjem kompjutera i mobilnih telefona osumnjičenog i njegove supruge, kao i ubijenog Milovana.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...