POGLEDAJTE SNIMAK NEČUVENOG NAPADA U BORU: Profesoru fizičkog (58) prišao s leđa na stepeništu škole pa ga udario
Foto: Istmedia Youtube Printscreen

potraga za napadačem

POGLEDAJTE SNIMAK NEČUVENOG NAPADA U BORU: Profesoru fizičkog (58) prišao s leđa na stepeništu škole pa ga udario

Crna Hronika -

BOR - U krugu Srednje tehničke škole u Boru jutros je zasad neidentifikovani napadač udario predmetom pedesetosmogodišnjeg profesora fizičkog vaspitanja Dragana M. koji se za pomoć obratio Hitnoj pomoći, potvrđeno je u tamošnjoj policijskoj upravi.

"Policija radi na rasvetljavanju ovog događaja, traga za počiniocem, a o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo", rekla je portparolka policijske uprave Dragana Petrović za Tanjug.

Kako Kurir saznaje, nastava se odvija normalno ali đaci masovno pričaju o jutrošnjem događaju. Neki od njih kažu da su čuli da napadač najverovatnije nije đak nego starija osobi koja je, kako neki tvrde, imala i fantomku. Napadnuti profesor jutros je došao ranije u školu jer je imao zakazan pretčas. Tada je i napadnut posle čega je sam otišao u dom zdravlja i potražio pomoć. Nije životno ugrožen. Uviđaj i policijska istraga su u toku.

Šta se vidi na snimku?

U međuvremenu se pojavio i snimak sa nadzornih kamera škole na kojem se vidi kako se profesor penje uz stepenice a mlađa maskirana osoba mu se približava i napada ga s leđa. Sekund posle napada na snimku se vidi kako napadač pada iza profesora na stepenice ali brzo ustaje i beži a profesor je u jednom trenutku čak i potrčao za njim.

Uskoro bi trebalo da se oglasi i direktorka Tehničke škole, a đaci kažu da sa napadnutim profesorom nikad nije bilo nikakvih problema ni incidenata pa nikom nije jasno koji je motiv ovog napada.

foto: Youtube Printscreen

Prethodno je jutros bilo javljeno da je reč o profesoru fizičkog Draganu M. (58) koji je navodno napadnut i povređen nožem na stepeništu Srednje ekonomsko-trgovinske škole u Boru. Međutim, reč je o profesoru Tehničke škole koja se nalazi u istom dvorištu a profesor je napadnut nekakvom motkom a ne nožem što se vidi i na snimku.

Za Reč je o nepoznatom napadaču za kojim se traga a zasad je nepoznat i motiv napada. Profesor je sam otišao u dom zdravlja gde mu je pružena pomoć i sanirane povrede.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track