GUNGULA ISPRED POLICIJSKE STANICE U KOTORU: Pokušana likvidacija Jovana Vukotića, napadaču oduzeta češka zbrojevka
Foto: Printscreen/ Instagram

GUNGULA ISPRED POLICIJSKE STANICE U KOTORU: Pokušana likvidacija Jovana Vukotića, napadaču oduzeta češka zbrojevka

Crna Hronika -

Vukotić je rekao da nakon tog događaja "svoj život više neće prepuštati nikome u ruke"

KOTOR - U Kotoru je u sredu sprečena likvidacija navodnog vođe škaljarskog kriminalnog klana Jovana Vukotića, koji je poručio da će, ako mu se nešto desi, njegova porodica za to smatrati policiju odgovornom, pišu podgoričke Vijesti.

Pozivajući se na izvore iz Uprave policije, dnevnik piše da je Nikšićanin Petar Mujović vozilom pratio Vukotića, kog je policija juče oko 15 časova zaustavila ispred tunela Vrmac.

Pozvali su Vukotića da sa njima krene u policiju radi saslušanja, a on je tražio da mu prvo uruče poziv. Nakon ispoštovanih procedura, Vukotić je pošao u policijsku stanicu, gde je u jednom trenutku video policajca da u policijske prostorije unosi "češku zbrojevku".

Nastala je gungula, a policijac je objasnio da je upravo razoružao Mujovića, koji je pratio Vukotića. Vukotić je za Vijesti rekao da nakon tog događaja "svoj život više neće prepuštati nikome u ruke".

"Dva puta sam izašao iz kuće od kada sam na slobodi i oba puta policija hoće da me privede, pre toga mi pretresaju automobile, drže me na ulici kao glinenog goliba. Od sada, ako mi se bilo što desi, moja porodica i prijatelji, policiju će smatrati direktno odgovornom", rekao je Kotoranin.

Vukotić je nedavno izašao iz Istražnog zatvora, u kom je bio zbog optužbi za pokušaj ubistva Vojina Stupara i Miloša Radonjića.

Iz pritvora je pušten nakon što je oslobođen tih optužbi.

(Kurir.rs/Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track