NESREĆA KOD VRANJSKOG SELA BUJKOVAC: Dve osobe povređene u sudaru golfa i renoa
Foto: T.S.

strašno

NESREĆA KOD VRANJSKOG SELA BUJKOVAC: Dve osobe povređene u sudaru golfa i renoa

Crna Hronika -

Muškarac (58) zadobio je teške, a žena (30) lake telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se u sredu u ranim jutarnjim satima dogodila na putu kod sela Bujkovac nedaleko od Vranja. Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila marke “golf” vranjskih registarskih oznaka, koje se kretalo ka selu Korbevac, prešao na levu stranu kolovoza, pri čemu je došlo do kontakta sa vozilom “reno laguna”, koje se kretalo iz suprotnog pravca desnom kolovoznom trakom.

Vozač “golfa”, 1962. godište, zadobio je teške telesne povrede, a žena 1990. godište koja se nalazila u “renou” zadobila je lakše telesne povrede. Lekarska pomoć ukazana im je u Zdravstvenom centru Vranje.

foto: T.S.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju policija je izvršila uviđaj. Prema nezvaničnim saznanjima protiv muškarca koji je upravljao “golfom” biće podneta krivična prijava za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja u redovnom postupku.

Na području Policijske uprave u Vranju u sredu su registrovane dve saobraćajne nezgode. Na području opštine Trgovište došlo je do saobraćajne nezgode kada je sa puta sletelo kombi vozilo. Tom prilikom vozač kombija je lakše povređen.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba, saopštavaju iz PU Vranje.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track