ČIM JE UKLJUČIO TELEFON POZVAO JE JELENU Najnoviji detalji sa suđenja Zoranu Marjanoviću: To je bio MUNJEVIT POZIV
Foto: Tamara Trajković

nastavak procesa

ČIM JE UKLJUČIO TELEFON POZVAO JE JELENU Najnoviji detalji sa suđenja Zoranu Marjanoviću: To je bio MUNJEVIT POZIV

Crna Hronika -

Branioci Zorana Marjanovića i stručni savetnik odbrane Saša Savić danas su u nastavku suđenja za ubistvo Jelene Marjanović duže od dva sata ispitivali stručnjaka za telekomunikacije Dragomira Vasiljevića.

Sudski veštak Vasiljević, podsećamo, juče je izjavio da je optuženi u vreme ubistva svoje supruge Jelene Marjanović, 2. aprila 2016. godine, na 25 minuta isključio svoj mobilni telefon i da ga je ponovo uključio u 17:04 i to blizini mesta na nasipu u Crvenki sa kog je pevačica sišla pre nego što je ubijena.

Odbrana je sudskom veštaku postavila nekoliko desetina pitanja, tvrdeći da Marjanović nije mogao da isključi telefon, a da bazne stanice ne registruju dva loga, odnosno da ga je uključio i odmah potom pozvao suprugu.

- Da je telefon bio isključen pri uključenju bio bi registrovan bar dva-tri puta na baznim stanicama, a prilikom poziva bi bio registrovan poziv - rekao je stručni savetnik odbrane Saša Savić.

- Da je uključio telefon, pa stajao tri minuta na tom mestu, smenjivale bi se i bazne stanice. Ovo je bio munjevit poziv. Čim je uključio telefon pozvao je Jelenu. Zato se ne vide dva loga - odgovorio je veštak Vasiljević.

Tokom današnjeg izlaganja Vasiljević je potvrdio da je poslednji poziv Jelena Marjanović imala sa majkom u 16:36 i da joj je pred smrt u 16:51 časova SMS poslala Milana Šišić.

U nastavku suđenja će biti pregledani snimci nadzornih kamera u blizini mesta ubistva.

(Kurir.rs/J.Spasić/Foto:Tamara Trajković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track