KAMERE SNIMILE TRENUTAK LIKVIDACIJE REPČIĆA: Vedrana sustigli duhovi iz prošlosti, nekada je bio STRAH I TREPET u svom naselju
Foto: Ana Paunković, Privatna Arhiva

naplata starih dugova

KAMERE SNIMILE TRENUTAK LIKVIDACIJE REPČIĆA: Vedrana sustigli duhovi iz prošlosti, nekada je bio STRAH I TREPET u svom naselju

Crna Hronika -

Pregledom snimaka sa video-nadzora u beogradskom naselju Braće Jerković policija je došla do određenog traga, koji bi mogao da dovede do rasvetljavanja ubistva Vedrana Repčića (41), saznaje se nezvanično.

Prvi nalazi istrage ukazuju da su ovog Voždovčanina stigli "gresi iz prošlosti". Robijao je za jedno, a optuživan, pa oslobođen, za još dva ubistva. Prema operativnim informacijama, on je svojevremeno "radio" i sa narkoticima, a, navodno, blizak je sa Filipom Koraćem, desnom rukom Luke Bojovića. Prema nezvaničnim informacijama, iako se teško kretao, on je i dalje bio u "poslu". Imao je svoj krug momaka iz kraja.

Repčić je teško hodao nekoliko godina unazad i u momentu kada mu je spremljena sačekuša krenuo je na još jednu rehabilitaciju u fiziocentru. Pretpostavlja se da je zločinac znao njegove navike, koje se nisu menjale poslednjih godinu dana, od kada je uspeo da se koliko-toliko oporavi od brutalnog ranjavanja 2015. Tada, takođe u novembru, pogođen je sa dva hica u glavu, a dva u grudi.

foto: Ana Paunković, Privatna Arhiva

On je svojevremeno osuđen na deset godina zbog surovog ubistva Predraga Milosavljevića, vlasnika prodavnice "Brka" u naselju Braće Jerković. Utvrđeno je da je Repčić došao u prodavnicu u nameri da je opljačka, a kada se Milosavljević usprotivio, iz "kalašnjikova" je pucao i usmrtio ga.

Jedno vreme, prema priči komšija, bio je "strah i trepet" u ovom naselju, jer se znalo da mu "nije problem da ubije", kao Milosavljevića, čak i za samo 200 dinara.

Kurir.rs/Novosti

Foto Ana Paunković, Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track