ZLA VEST DA GORA NE MOŽE BITI, DEČAČIĆ ŽRTVA AUDIJA SMRTI U NIŠU Nađeno telo malenog (12) kog je majka tražila, svi mislili nestao
Foto: Kurir/M.S.

majka ga tražila celu noć, niš zavijen u crno

ZLA VEST DA GORA NE MOŽE BITI, DEČAČIĆ ŽRTVA AUDIJA SMRTI U NIŠU Nađeno telo malenog (12) kog je majka tražila, svi mislili nestao

Crna Hronika -

Iako je prvobitno javljeno da je u nesreći poginula devojka, nakon identifikacije tela ustanovljeno je da je u pitanju dečak, a zabuna je nastala zato što je mališan imao dugu kosu

NIŠ - Druga žrtva stravične saobraćajne nesreće, koja se sinoć dogodila na Bulevaru Medijana u Nišu je dvanaestogišnji A. P, prenose mediji.

Mališana, koji je išao trotoarom, svojim vozilom "audi" beogradskih tablica pokosio je Beograđanin N. S, a od siline udarca ga je prebacio preko ograde niškog vodovoda.

U istoj nesreći teško je povređen još jedan pešak, četrdesetosmogodišnji D.I, koji je preminuo po prijemu u nišku bolnicu.

Isprva se smatralo da je poginula devojka, a kako pišu Novosti i Telegraf, zabuna je nastala zbog duže kose poginulog dvanaestogodišnjaka.

Dečak je išao do tržnog centra da bi prema jednoj verziji kupio punjač, a prema drugoj hranu za psa - i vraćao se kući kada je udaren kolima. Smrtno je stradao na licu mesta, rekli su sagovornici portala upoznati sa slučajem.

Prema izjavama očevidaca, audi se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pešake koji su bili na trotoaru. Policija je potvrdila događaj i saopštila da se sve okolnosti događaja utvrđuju.

Prema nezvaničnim informacijama, Beograđanin je došao u Niš da bi praznike proveo kod rođaka. U trenutku nesreće nije bio u alkoholisanom stanju.

Tako je saobraćajna nesreća koja se sinoć desila u Nišu odnela život 12-godišnjeg dečačića - a telo sina za kojim je majka tragala celu noć pronađeno je u blizini mesta nesreće.

Niš, saobraćajna nesreća
foto: Kurir/M.S.

Pošto se dugo nije vraćao majka je krenula da ga traži. Njegov nestanak je kasnije prijavila i policiji, pišu Novosti. Iako je prvobitno javljeno da je u nesreći poginula devojka, nakon identifikacije tela ustanovljeno je da je u pitanju dečak, a zabuna je nastala zato što je mališan imao dugu kosu.

Prema izjavama očevidaca, „audi“ se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra „Stop šop“ kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pešake. Očevici kažu da je prizor bio stravičan da su pešaci od siline udarca preleteli preko ograde kraj puta.

- Vozio je veoma brzo, proklizao i udario prvu žrtvu - dečaka koju je prebacio preko ograde niškog vodovoda. Čuo sam da je žrtva na licu mesta ostala mrtva - kazao je jedan Nišlija koji se zatekao na mestu nesreće.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track