OBJAVLJENI TAJNI SNIMCI ČLANOVA VELJINE GRUPE: Ovako su dogovorili likvidaciju Pink pantera i UTERALI STRAH svima (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink

novi detalji

OBJAVLJENI TAJNI SNIMCI ČLANOVA VELJINE GRUPE: Ovako su dogovorili likvidaciju Pink pantera i UTERALI STRAH svima (VIDEO)

Crna Hronika -

Hapšenje kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk bila je centralna tema večerašnjeg Hit tvita,a odmah na početku emitovani su presretnuti snimci razgovora Marka Andrića Kuzmana i Veljka Belivuka.

Kuzman na prvom snimku šalje glasovnu poruku Velji Nevolji sa skremblovanog telefona, a tema je navodno ubistvo Milana Ljepoje iz Niša.

- Došao je na genijalnu ideju da bude glavni u Nišu. Okuplja neke momke i jedan od njih mi je rekao da se raspituje za tebe. Da vi držite Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i da preuzme grad. Mnogo jede g*vna pa da vidimo šta ćemo sa njim i gde ćemo da ga oderemo - kaže Andrić i naglašava da je Ljepoja povezan sa "onim drugim" Crnogorcima.

Drugi razgovor prema nezvaničnim informacijama snimljen je posle ubistva, a Andrić navodno prenosi poruku Belivuka saradnicima likvidiranog Ljepoje da je rat završen i da ih neće dirati.

- Postojala je priča da si se spremao da namestiš mene i drugare. Mi ti opraštamo zato što ne znate u šta se upuštate. Što se nas tiče nema nikakve opasnosti za tebe i tvoje drugare - glasila je poruka saradniku Ljepoje.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić potvrdio je autentičnost snimaka.

- Razgovor je između vođe i člana kriminalne grupe. Žrtva je Ljepoja. To što smo čuli je klasična mafijaška poruka posle ubistva da su posao završili - rekao je Pušić.

Ljepoja se i dalje zvanično vodi kao nestala osoba, a navodno je bio član međunarodne bande Pink panteri.

Milan Ljepoja iz Niša poznat je kao akter spektakularne pljačke u Dubaiju, a svaki trag mu se izgubio početkom decembra 2020. godine kada je, kako je rekao supruzi, krenuo da kupi automobil. Kod kuće je ostavio mobilni telefon, pozvao je taksi i otišao u nepoznatom pravcu. Kući se više nije vratio. Njegova porodica ubrzo je počela da sumnja da je on ubijen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track