VELJA NEVOLJA U ŠUMI VEŽBA SNAJPER! Zastrašujući snimak - planiran atentat na DRŽAVNE FUNKCIONERE? (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink

vežbali pucanje kod tršića

VELJA NEVOLJA U ŠUMI VEŽBA SNAJPER! Zastrašujući snimak - planiran atentat na DRŽAVNE FUNKCIONERE? (VIDEO)

Crna Hronika -

U večerašnjem Hit tvitu prikazan je i tajni snimak pripadnika ekipe Veljka Belivuka koji u šumi nadomak Tršića vežbaju gađanje iz snajpera sa prigušivačem.

- Snimak je nastao sa razdaljine od 150-200 metara. To je snajper koji je apsolutno sposoban da ubije sa određene udaljenosti od strane ozbiljnog snajperiste. Upucavali su pušku da bi se razradila i da bude preciznija - objašnjava bivši operativac Državne bezbednosti Boža Spasić i dodaje da su se Velja Nevolja i njegovi pajtosi "bahato spremali" za ubistvo najviših državnih funkcionera.

Hapšenje kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk bila je centralna tema večerašnjeg Hit tvita. Na početku emisije emitovani su presretnuti snimci razgovora Marka Andrića Kuzmana i Veljka Belivuka.

Kuzman na prvom snimku šalje glasovnu poruku Velji Nevolji sa skremblovanog telefona, a tema je navodno ubistvo Milana Ljepoje iz Niša.

Drugi razgovor prema nezvaničnim informacijama snimljen je posle ubistva, a Andrić navodno prenosi poruku Belivuka saradnicima likvidiranog Ljepoje da je rat završen i da ih neće dirati.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track