PINK PANTER ULAZI U KUĆU STRAVE, NIKAD NIJE IZAŠAO! Ovako su namamili Ljepoju u Ritopek NAJNOVIJI SNIMAK SRPSKIH SLUŽBI (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

ekskluzivno

PINK PANTER ULAZI U KUĆU STRAVE, NIKAD NIJE IZAŠAO! Ovako su namamili Ljepoju u Ritopek NAJNOVIJI SNIMAK SRPSKIH SLUŽBI (VIDEO)

Crna Hronika -

U večerašnjem Hit tvitu prikazani su i snimci pripadnika ekipe Veljka Belivuka nastali 8. i 9. decembra prošle godine ispred vikendice u Ritopeku.

Na snimku se vidi kako pripadnici kriminalne grupe koju je predvodio Velja Nevolja dovode za sada nepoznatog muškarca u vikendicu, ali žrtva nikada iz kuće nije izašla.

Na snimku se vide Belivuk, njegova desna ruka Marko Miljković i Dejan Tešić koji u kuću u Ritopeku dolaze i dovoze žrtvu.

Muškarac koga dovode prema nezvaničnim informacijama je Milan Ljepoja.

Prethodno je prikazan i tajni snimak pripadnika ekipe Veljka Belivuka koji u šumi nadomak Tršića vežbaju gađanje iz snajpera sa prigušivačem.

Na početku emisije emitovani su presretnuti snimci razgovora Marka Andrića Kuzmana i Veljka Belivuka.

Kuzman na prvom snimku šalje glasovnu poruku Velji Nevolji sa skremblovanog telefona, a tema je navodno ubistvo Milana Ljepoje iz Niša. Drugi razgovor prema nezvaničnim informacijama snimljen je posle ubistva, a Andrić navodno prenosi poruku Belivuka saradnicima likvidiranog Ljepoje da je rat završen i da ih neće dirati.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track