DETALJI UŽASA U SJENICI Deca se igrala u dvorištu, pa jedno otvorilo boks iz kog je izleteo razjareni pas i izujedao devojčicu (8)
Foto: Profimedia

podneta je krivična prijava protiv vlasnika

DETALJI UŽASA U SJENICI Deca se igrala u dvorištu, pa jedno otvorilo boks iz kog je izleteo razjareni pas i izujedao devojčicu (8)

Crna Hronika -

Devojčica (8) iz Sjenice teško je povređena kada ju je izujedao po glavi i telu pas rase američka akita.

Protiv vlasnika (35) psa podneta je krivična prijava zbog sumnje da je u svom dvorištu u boksu koji nije bio adekvatno obezbeđen, držao psa rase američka akita, koji je juče napao dete.

Kako nezvanično saznajemo, povređena devojčica je iz komšiluka vlasnika psa, a juče se u njegovom dvorištu igrala s decom njegovog rođaka.

- Jedno od dece navodno je otvorilo boks iz kog je istrčao pas i počeo da ih napada, a onda je nasrnuo na devojčicu i izujedao je, naneo joj teške povrede, rane i razderotine po glavi, leđima, kukovima, ujede po levoj nozi. Kada je video šta se dešava, vlasnik psa je istrčao iz kuće, povređenu devojčicu stavio u kola i hitno je odvezao do Doma zdravlja da se detetu ukaže pomoć - kaže naš izvor iz Sjenice upoznat sa događajem.

Devojčici je pomoć najpre ukazana u Domu zdravlja u Sjenici odakle je prebačena u Opštu bollnicu u Novom Pazaru.

Policija u Novom Pazaru, po nalogu nadležnog tužilaštva u Sjenici, podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti - saoššteno je jutros iz PU Novi Pazar.

(Kurir.rs/Z.Š)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track