UBIJEN MLADIĆ (23) U BANJI KOVILJAČI: Izboden nožem na autobuskoj stanici, ubica u bekstvu
Foto: Zorana Jevtić

užas

UBIJEN MLADIĆ (23) U BANJI KOVILJAČI: Izboden nožem na autobuskoj stanici, ubica u bekstvu

Crna Hronika -

Jedan mrtav migrant i jedan u bekstvu epilog su svađe koja se dogodilo noćas oko pola sata posle ponoći na autobuskom stajalištu u Banji Koviljači.

Dvojica mladića su se najpre posvađala, a onda je jedan potegao nož i zadao nekoliko udaraca drugom, dvadesettrogodišnjem mladiću iz Avganistana. Ostali migrantni su ih razvadili, povređeni mladić je prebačen u lozničku Opštu bolnicu gde su konstatovane teške telesne povrede opasne po život kojima je podlegao. Policija je izašla na lice mesta i obavila uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni napadač je tridesetogodišnji Pakistanac koji je od ranije poznat ovdašnjoj policiju, znaju o kome se radi jer se ovde nalazi već neko vreme i u toku je intezivna potraga za njim.

Loznica i Banja Koviljača nalaze se na ruti ilegalnih migranata koji ovde traže načine da se prebace u susednu BiH i nastave put ka zapadu. Uglavnom su to Avganistanci i Pakistanci, mlađi ljudi, a među njima se dešavaju sukobi u kojima ponekad sevaju noževi pa se neki od njih završe tragično.

(Kurir.rs/T. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja