JOŠ JEDNA ŽRTVA SULUDOG BEKSTVA OD POLICIJE: Preminula žena iz Niša u čiji se automobil zakucao pomahnitali MLADIĆ SA POTERNICE
Foto: Printscreen/Instagram/nisnoci.com

tragedija

JOŠ JEDNA ŽRTVA SULUDOG BEKSTVA OD POLICIJE: Preminula žena iz Niša u čiji se automobil zakucao pomahnitali MLADIĆ SA POTERNICE

Crna Hronika -

Nišlijka L. K. (53) preminula je jutros u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu od posledica povreda koje je zadobila 1. maja u saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Prokuplje kod sela Jugbogdanovac.

L. K. je bila suvozač u "audiju" kojim je upravljao njen suprug B. K. (61). Na njih je "ševroletom" naleteo J. G. (28) koji je tokom bekstva od policijske potere krećući se iz pravca Niša prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa "audijem" koji mu je dolazio u susret. Tom prilikom na mestu je nastradao J. G. dok su njegova devetnaestogodišnja devojka J. P. koja je sa njim bila u vozilu i oboje putnika iz "audija" povređeni.

U niškom UKC potvrđeno je da je L. K. preminula jutros u devet sati te da se lekari i dalje bore za život njenog supruga.

- Pacijent je i dalje na mehaničkoj ventilaciji. Ima teške povrede grudnog koša i unutrašnjih organa te kontuziju srca i pluća - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Pokojna žena bila je inače službenik "Aerodroma Srbije".

Niška policija, podsetimo, tokom redovne saobraćajne kontrole u subotu pokušala je da zaustavi "ševrolet", ali je vozač odbio da stane već je velikom brzinom nastavio da se kreće ka Prokuplju.

Nekoliko policijskih patrola pratilo ga je do Jugbogdanovca kad je nakon sudara sa završio u jarku.

Ustanovljeno je da je J.G. bežao od policije jer je za njim raspisana poternica Osnovnog suda u Aleksincu zbog teške krađe.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track