ZA 6 DANA 58 SAOBRAĆAJKI U JUŽNOBANATSKOM OKRUGU: Novosadska policija tokom praznika sankcionisala čak 2.267 vozača zbog prekršaja
Foto: Printscreen RTS

saobraćaj

ZA 6 DANA 58 SAOBRAĆAJKI U JUŽNOBANATSKOM OKRUGU: Novosadska policija tokom praznika sankcionisala čak 2.267 vozača zbog prekršaja

Crna Hronika -

U periodu od 29. aprila do 4. maja, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 58 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe teško, a 32 su lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodila se 41 saobraćajna nezgoda, u kojima su dva lica zadobila teške, a 18 lake telesne povrede.

Novosadska policija je tokom praznika, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 2.267 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 111 vozača i 42 vozila, a zadržan je ukupno 31 vozač.

- Dvadesetdevet vozača zadržano je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a petorica među njima terete se za nasilničku vožnju, jer su, na području Vrbasa, Bečeja i Bačke Palanke vozili automobil, moped ili bicikl sa više od 2 promila alkohola u organizmu. Dva vozača zadržana su zbog mogućnosti da će nastaviti sa činjenjem prekršaja. Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji - saopšteno je iz novosadske policije.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja