DIJANA ME TIPOVALA! Čume otkrio PAKLENI plan Hrkalovićeve, u kom su Belivuk i Miljković imali KLJUČNU ULOGU!
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

progovorio

DIJANA ME TIPOVALA! Čume otkrio PAKLENI plan Hrkalovićeve, u kom su Belivuk i Miljković imali KLJUČNU ULOGU!

Crna Hronika -

Ljubiša Buha Čume (56), prvi srpski svedok-saradnik u procesu za ubistvo Zorana Đinđića, poručio je preko advokata da je Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka MUP, osmislila plan da ga opljačkaju Veljko Belivuk (36) zvani Velja Nevolja i Marko Miljković (30)!

Prema njegovim rečima, Belivuk i Miljković su, po njegovom izlasku, iz zatvora inicirali sastanak sa njim u jednom poznatom beogradskom hotelu kako bi razjasnili stvari, a ujedno mu ponudili i poslovnu saradnju.

– Čim je Buha izašao iz zatvora u januaru prošle godine, Belivuk i Miljković su ga zvali da se negde nađu. Očigledno je da su imali dojavu iz MUP od Dijane Hrkalović i jednog čoveka iz Žandarmerije da ih je on prijavio da su pokušali da mu obiju sef u kući dok je bio u zatvoru, zajedno sa njegovom bivšom ženom Ivanom Tulović i njenim tadašnjim ljubavnikom Borisom Karapandžićem. Sreli su se u hotelu „Hajat”.

Tada su mu ponudili zajednički posao na berzi, ali ih je Čume odbio.

Taj čovek iz Žandarmerije nije pod istragom, a Ivanin ljubavnik Karapandžić uhapšen je kao član Belivukovog klana – kažu iz advokatskog tima Ljubiše Buhe.

Kurir.rs/Objektiv/D.Ć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track