PRVE SLIKE S MESTA ZLOČINA U BAČKOJ PALANCI: Sin pod sumnjom da je ubio majku na spavanju, krvava sekira pronađena u kući
Foto: Kurir TV/Andrijana Glišić

Telo nesrećne žene pronašla ćerka

PRVE SLIKE S MESTA ZLOČINA U BAČKOJ PALANCI: Sin pod sumnjom da je ubio majku na spavanju, krvava sekira pronađena u kući

Crna Hronika -

Osumnjičeni sin S.P policiju je navodno odveo do sekire, ali je negirao da je on ubio majku

BEOGRAD - Žena od oko 60 godina pronađena je mrtva u svojoj kući u Bačkoj Palanci, a njen sin je priveden. Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u Bačkoj Palanci.

1 / 4 Foto: Kurir TV/Andrijana Glišić

Naime, policija u Bačkoj Palanci uhapsila je meštanina S. P. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

Osumnjičeni za ubistvo majke
Osumnjičeni za ubistvo majkefoto: Kurir.rs/S.S.

Sumnja se da je on, u porodičnoj kući, sekirom usmrtio svoju pedesetčetvorogodišnju majku S. P. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Kako javljaju beogradski mediji, on je majku u kući u Šumskoj ulici navodno usmrtio sekirom na spavanju. Telo nesrećne žene juče je pronašla ćerka.

1 / 5 Foto: Kurir.rs/S.S.

Ona je bez znakova života ležala u krevetu, a na glavi je imala povrede. Tokom policijskog uviđaja u pomoćnoj prostoriji kuće pronađena je krvava sekira, a policija pretpostavlja je sin izvršio ubistvo.

Bačka Palanka, ubistvo, sin ubio majku, S.P.
foto: Kurir TV/Andrijana Glišić

S.P je policiju i odveo do sekire, ali je negirao da je on ubio majku. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio teško ubistvo.

(Kurir.rs/S.S./Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track